lördag, april 24, 2010

EFIT 21 månader

Tänk vad tiden den går snabbt, snart har vi ju en 2-åring i huset!
06,30

En tidig morgon för familjen M, eller iaf för mej och Milo, 05,45 vaknade lille herrn och hade bajsar ner sej så jag fick snällt byta blöja på honom och sedan gick det ju inte att sova mer.
07,30
Milo ringer mormor på två telefoner. Han ska bara kolla så hon vill passa honom när hans mamma och pappa ska till Malmö och shoppa.
08,30
Ohh mamma, kan du inte snart bli klar! Jörgen och Milo satte sej och tittade på Rasmus på luffen medans jag snyggade till mej.

09,30
Nu kör vi till mormor och morfar. Milo är jättetrött och stoppades ner i sin vagn när vi kom hem till mormor, dom gick en runda redna kl 10 sov Milo sött. Då placerades vagnen på altanen och mormor i en solstol. Där satt dom fördrev dom tiden ett par timmar:) Jag och Jörgen körde till Malmö och J fick köpt en ny kostym och skjorta, slips tar vi en annan dag för vi hann inte med mer än så. Tiden går fort när man ska prova osv. Snygg blev han i en mörkblå kostym med vit skjorta från Zara.

13,30
Hemma igen och Milo tar en drickpaus. Vi får fortfarande inte i honom någon mat och bara 5 minuter efter detta fotot togs fick han upp allt han hade i magen igen. Han mår alltså fortfarande inte bra. Igår var han faktiskt bättre i magen men i eftermiddag så har det släppt loss igen från båda håll. Men han är vid gott mod och har varit med ute ett par timmar.

15,30
Inne en stund för blöjbyte och då passar vi på att prova Milos nya byxor som han ska ha på bröllopet. Ett par vita bomullsbyxor med tunna ränder i mörkblått och ljusblått. Han har fått en tillhörande väst också och tanken är att han ska slippa skjorta och istället ha en vit Molo tröja under. Dom är lite långa men jag vill inte ta en storlek mindre för då kommer han inte kunna ha dem hela sommaren, detta är strl 92.

15,30
Hjälper till att köra ut bergkross på uppfarten. Har också varit inne på pizzerian och fått en klubba. Han ville gärna ha men åt inte upp den och då mår man inte helt 100.


16,30
Yes! tre tuggor middag fick vi i honom! Första fasta födan sedan i onsdags.
17,30
Smörja smörja smörja. Ibland är jag ganska trött på det och ska ringa allergimottagningen för Milo måste ha något mer han är allergisk mot för ägg får han ju inte och ändå dyker dessa exem upp.

18,30
Nu är all salva intorkad i huden och Milo njuter av att springa bara. Klickar ni upp bilden så ser ni nog hur han ser ut på benen. Han smörjs med både cortisonsalva och mjukgörande.

19,15
Natt natt världen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Milo var trött när han kom vi gick en lång runda innan han somnade. Morfar och Eddie var med och Milo måste hålla koll på Eddie. Eddie botta!!! Morfar körde till André och Eddie följde med. Milo sov gott i 2,5 timmar och mormor satt i en solstol minst 1,5tim. Tyst och lungd men jag fick ju inte höra Milos goa prat och inga småhyss iheller förstås. Synd att inte magen är bra ännu men dom har ju känslig mage dom små trollen. Det är mer bekymmer med exemet vad det nu kan bero på, ni får undersöka honom mer. Härliga dagsbilder.

A-K sa...

Vad kul att följa med er på er dag!
Stackars Milo som fortfarande är dålig i magen. Eksemen ser inte bra ut, de påminner om mina psoriasisutslag (som jag tck och lov har sluppit på några år).
Jag har kännt mig helkass idag, vaknade upp med fruktansvärt halsont så det blir EFIT hos oss imorgon istället.

Kramar