tisdag, mars 16, 2010

Oj vad det händer saker!

Idag får det bli mest fokus på mej. Jag fick en spann kallt vatten över mej på jobb idag, nästan. Jag berättade ju för er att jag nog skulle få nya uppgifter på jobb och det fick jag tilldelat idag, dock inte det jag trodde. Ni känner kanske igen känslan av att tro ett och få besked på något helt annat. Tankarna kör runt på högvarv och man vet inte hur man ska formulera sej till svar.
Jag kommer inte få tillbaka mina gamla uppgifter utan det blir helt nytt på nästan alla plan.
Nytt för mej är att ta över exporten, detta innebär att företaget säljer begagnade trailer till olika länder och här kommer min roll in. Jag ska ordna alla papper och frakten till de olika länderna, det är dragningar och färjor som ska bokas. Trailerna ska iordningställas hos verkstäder. Ja det är en ganska stor hantering. Sedan vill dom att jag ska vara första uthyrare. Innebär att jag tar samtalen från företag och personer som vill hyra trailer av oss och vi har många olika typer. När jag pratar trailer så är det inte till personbilar utan till dragbilar/lastbilar. Vill ni veta lite om mitt jobb så kika här http://www.pno.se/
Nästa nytt är att jag ska ha hand om alla avtal rörande thermo aggregat och sedan då koordinator för markadsföring...phuuuu det känns som jag får häcken full på mina 6 timmar/dag! Nu ska jag bara lära mej allt för det är bara uthyrning jag haft av dessa olika punkter sedan tidigare...och jag som gillade min lilla administrativa roll jag fallit in på innan jag gick på mammaledighet, bye bye till den.

Lite Milo nu. Har haft en något pipig herre här ikväll, lite feber men det är tydligen en släng av sprutan han fick för 1 vecka sedan. BVC sa att han kunde få prickar och lite feber efter just en vecka. Han har svag feber, 37,9 grader och har varit mammig. Somnade vid halv åtta och har han inte feber när han vaknar så får han gå till dagis för han är ju inte sjuk och jag anser inte det är en anledning till att vara hemma för han haft förhöjd temp nu ikväll.

Nu tar vi lite Linette:) Min lilla tös ska gifta sej med sin Besim den 22 maj. Hon tar allt i ett svep, både bli mamma och gifta sej. Linette vill gifta sej innan dom får sitt barn och hon är lika bestämd som hon var som liten;-) goa tösen! Dom ska gifta sej i samma kyrka som Milo döptes och det var ju Linette som höll honom då, tillsammans med Pontus och Lucas. Både Linette och Besim känner nog en koppling till just den kyrkan och då blir det ju lite extra viktigt och fint.
Imorgon ska jag och Linette åka och shoppa lite, hon behöver lite kläder och sedan ska inbjudningskort mm handlas. Vi tar en kväll utan Milo som pappsen får roa helt själv imorgon.

Nä nu har jag plågat er tillräckligt för idag...sweet dreams my friends! Bis morgen!

3 kommentarer:

A-K sa...

Det kommer nog att bli toppen för dig med nya arbetsuppgifter!
Filippa fick också höjd temp en vecka efter sprutan. Hoppas att Milo mår bra idag!
Åhh.. vad kul med bröllop!
Jo, jag glömde ju svara på en sak... klart att du får ringa om det känner för det. Här störs ingen :)
Än har de inte släppt klänningarna, men jag håller span varje dag.
Ha en fin dag!
KRAM

Anonym sa...

ja det va mycket att ordna och vilken duktig qvinna du måste vara i Företagets ögon. Sträck på dig och kräv högre lön i nästa
löneförhandling..
Tänk att jag har så duktiga barn.
Milo är väl bra idag får jag hoppas.
Linette får spåna på alla tv program om bröllop även om hennes inte är kungligt. Men lite tipps ,kanske en kusk ner till festlokalen? kram mamma

Helen sa...

Oj oj, Det var verkligen en förändring. Hoppas bara du tycker det är roligt. Som A-K skriver, kul med nya uppgifter. Fast när man precis kommit tillbaka efter lång ledighet, vill man ju kanske vara lite bekväm och göra "det man kan". Kikade in på er hemsida. Att det finns så många varianter av släp! Gäller att lotsa kunderna rätt så det blir nöjda.

Men tänk igenom vad du mäktar med och ta inte på dig för mycket.

Vad härligt med ett vårbröllop. Det blir lite planering för er framöver. Bosse friade och frågade om jag ville gifta mig "tjock eller smal" Men vi väntade till Leo var född och jag kunde ha några ringar :D

Hoppas Milopågen piggnar till och kan gå på dagis. Leos känningar av vaccinet försvann nog i kräksjukan.

Hoppas du kan sova och det inte snurrar för mycket jobbtankar.

kram och natti