lördag, mars 27, 2010

Mysig dag

Mysigt inne, mindre mysigt ute. Det har regnat hela dagen och vad ska man då hitta på? Vi började med att köra ut och handla mat och blöjor och när vi skulle ut till bilen så ösregnade det så vi tog vägen under tak in i centrat. Vi skulle inte handla något men det blev ett par jeans till Milo inne på Name it och sedan köpte vi stora plastpärlor för att göra halsband. En present till lillasyster A som fyller år nästa vecka hittade vi också.
Jättefina jeans som satt perfekt. Jag kan ju inte låta grabben gå i velourbyxor på dagis. Vad jag menar är att det är bättre med jeans när dom ska vara ute och leka.

Nypysslat halsband och armband som Milo tyckte han var fin i och det var ju bra att vi trädde det på gummiband med tanke på behandlingen;-)

När vi körde hem vid 11 tiden så somnade Milo i bilen och sov vidare i nästan 4 timmar, jag somnade visst jag med i 2 timmar. Vi har haft en lite jobbig natt så det behövdes middagssömn. Milo hade lätt feber i morse och tog sej för öronen igårkväll men har ändå varit pigg och glad. Idag har han inte tagit sej för öronen så vi hoppas det bara var ett tryck.

Milo har lite manisk rädsla för flugor, myror, fjärilar, humlor, ja i prinsip alla insekter. Ser har någon prick på golvet så stelnar han till och säjer mya mya:) Hur ska detta gå i sommar?

Bus med pappa:) En bil han fick som bebis och först nu börjat leka med på riktigt, den har pullback så den kan rulla iväg långt när han väl får dragit den bakåt på rätt håll.

Kvällen blir här hemma idag och det känns skönt för vi har varit iväg en del på sista tiden och nästa helg blir fullspäckad med två kalas och ett besök i Danmark.
Ha en härlig lördags kväll ni med! Jag är med A-K en sväng i tanken på hennes häftiga weekend i Stockholm, hoppas du har superkul!

2 kommentarer:

Helen sa...

Leo får oftast mjukisbyxor på till dagis. FAst eg vill jag klä honom mer i jeans, men mjukisar är nog skönast under overallen i alla fall tror jag. Kan ju inte begära att personalen ska ta av jeans och sätta på andra när de ska gå ut.
Nu kör de regnbyxor utanpå overallen får dagisgården är full med vatten och gegga.

Visst är det kul när dom hittar "gamla" leksaker som inte använts på ett tag och tycker dom är kul.

Milo får nog öva på småkryp till sommaren, annars blir det jobbigt

Ha en bra söndag

kram från oss

A-K sa...

Pust!
Hemma igen och inne i vardagen!
Vi har haft det sagolikt! Lovar att berätta mer :-)
sitter på ett fik i Gbg och väntar på Peter och Filippa.
Kram