fredag, mars 26, 2010

Klar för denna månaden?

Nu har jag gjort de sista inköpen som vi behövde och inte behövde.
Dessa skor valde jag till mej själv efte många turer! Dom blir lagom nu i vår och passar bra att ha på jobb. Dessutom är färgen fin till min Grandma coat, den har ju brun text på ryggen. Dessa hittade jag på Ellos med 40% rabatt.

Detta är en klänning jag beställt men som jag inte vet om jag får, isf kommer den först om ca 3 veckor. Jag fyndande den på Campadre kampanj.
Så till sist till Milo, har ni tänk på att han inte får lika mycket som tidigare? Jag får ist lite mer:)
Dessa Kavat sandaler fick jag också köpt samtidigt som mina och här fick jag också 40% rabatt. Det gäller att passa på då för det blir ganska mycket pengar och man ska ju ha dem ändå. Snart är de par man gillar mest slut och då blir jag irriterad så i år är jag ute i god tid. Fast så varmt som det varit idag så känns det inte så långt till man kan använda sandaler.

Nu var det sista blogginlägget för idag. Just nu sover Milo ute i vagnen. En trött kille som visserligen mår bättre och det glädjer oss. Nu får vi ha sällskap av honom lite längre ikväll men samtidigt får vi nog sov en timma längre imorgon och har en glad kille fram till det är sängtid ikväll, annars hade han klängt och gnällt hela kvällen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så perfekt och fint det blir om du får klänningen. Det är väl när man har fötter som det mesta passar i. Skilnad på mina brede klumpar som måste ha bred läst och det är inte så stort urval då.Jag var på Wittings idag men fick ingen vibb på något par så det får bli Borgeby. kram mamma

Helen sa...

Jättefina sandaler. Det är sådana jag vill ha till leo. Då vet jag vilket märke jag ska spana efter.
FAst jag väntar nog med att köpa till lite närmare sommaren, så inte hans fötter sätter igång att växa för mycket.

Jag har oxå handlat mycket mycket mer till mig än till Leo.

Kram