måndag, mars 29, 2010

-Min mamma JAAAAA!

Så låg min söte son och babblade*läs hojtade* i sängen för att inte somna! Han har varit trött sedan vi kom hem från dagis men slappna av skulle han inte. Så kom Linette och Besim och hälsade på och då blir det jubel i lådan, han är så glad för dem. När dom körde hem så fick Milo välling och skulle sova, jotack! det tog mej 45 minuter för att söva honom, han var övertrött och så fort ögonen gick ihop så började han sjunga, hojta, spraka med benen och slå snuttekudden i huvudet, kan man annat än le åt honom;-)

Strax innan jag skulle hem från jobb plingade det i mobilen, min röd/vita klänning hade kommit på posten så jag körde inom ochhämtade den på hemvägen. Så glad jag blev när jag paclade upp den, otroligt fin i färgerna och snygg i modellen. provade den och upptäckte att en söm var sönder! Var det jag som gjort det? Jag hade inte märkt något och den satt inte ens åt på det stället som var nedre delen på ena ärmen. Jag har reklamerat den. Fick veta av A-K att klänningen kommer återkallas för den har brister just så som min, tur för mej för man vet ju vid reklamationer att det kan vara svårt att hävda sej.
Dock mycket ledsen för den var så snygg men mina boobies kunde varit en storlek mindre så hade det varit bra nog:) Så jag hade inte behållit den ändå.

2 kommentarer:

Anna sa...

Vilken liten spjuver, gör allt för at inte somna. Här är det tvärt om just nu (varar garanterat inte) Svante tar sina snuttar och napp och går fram till grinden. Smäller av världens leende när vi säger att vi ska sova i sängen. När han lägger sig vänder han sig om vinkar och säger Edå (Hej då).

Trist med klänningen, men tur i oturen att dom är återkallade. Svårt att reklamera över nätet. Hoppas du hittar en annan som du tycker lika mycket om. Vi kan väl försöka ta oss till en lekplats snart, kanske följt av en fika någonstans? Kram så länge.

A-K sa...

Ja, det är verkligen trist att de "förstör" de vackra klänningarna på detta sättet. jag håller tummarna för att du får din Berry istället. Den är verkligen sagolik!
Kram