måndag, februari 01, 2010

Tröttheten tar ut sin rätt

Jag är så trött idag! Jag har fått gå upp mycket tidigt hela helgen och haft en bökig son i sängen så nu pallar jag inte mer för idag, ska gå i säng så fort jag skrivit här.

Börjar med bilen...dom hittade såklart lite fel och vi blev erbjudna 10 000 kr för den. Deras moträkning var att dom tog 1500:-/ h för att reparera + sjukt mycket för reservdelarna som var bromsskivor bak, en bit på avgasröret som var rostigt, och nya lyktor(2000 kr begagnat)...detta skulle dom ha 20 000 för! sjukt. Jörgen kan göra vid alla sakerna för 4000 kr själv. Nu gör vi vid den själv och ser om vi kan få runt 35 000 på Blocket, rådet vi fick från Hyundai som hade en reko säljare, dock en mindre reko säljare på Hedins i HBG.

Min söta syster Helene kom en sväng på kaffe ikväll, det behövde jag för annars hade jag fallit ihop i soffan. Tack för att du är så rar!

Imorgon är det dagis som gäller igen och oron börjar krypa i mej redan, usch usch!

Nattnatt vänner, dröm sött

3 kommentarer:

Helen sa...

Så fort man har med bilfirmor/-verkstäder att göra så är utgångsläget att man blir lurad. Bättre att sälja på Blocket. Jag blev erbjuden 10' för min men fick 25' när jag sålde själv. Många år sen visserligen och lite besvär.

Små arga, trötta killar tröttar onekligen ut en. Jag går och lägger mig jättetidigt vissa kvällar. Gäller att passa på. Nu vill vi ha lite sol- och vårenergi.

kram

Anonym sa...

puss /din lillasyster.

A-K sa...

Ja, usch vad trist det är med bilar. Speciellt när man ska sälja, eller byta in på bilfirma :(
Skönt att höra att nattens sömn blev bättre!

KRAM