tisdag, februari 09, 2010

Äntligen mer harmonisk

Milo surar över att inte få ha en sax han hittade i garaget.
Hjälper mej med middagen och bara är så söt
Hallå mamma, ska vi ha surströmming så håller jag för näsan!?
Nej surströmming slapp vi visst, tack:)

Idag kändes lämningen bättre på dagis för Milos favvofröken tog emot honom och det gick mycket lättare. När jag hämtade honom så började han inte gråta av glädje utan vara bara glad över att se mej. Han var också på gott humör hemma förutom en liten stund med "saxen i garaget".
Linette har varit här hela kvällen och det gillar Milo, och vi:) Mammas goa tös, jo jag vet att hon är vuxen men hon är ändå min goa tös:)

Nu har vi kommit över en utvecklingsperiod för nu somnar Milo fint på kvällen och sover gott på natten. Jag tar visserligen in honom till mej när jag går i säng men det är mest för att få sova lugnt själv och slippa gå upp och hämta honom senare på natten, jag behöver ju också sova bättre nu när man jobbar.

Nu längtar jag till helgen! På fredag ska vi får den nya bilen och jag ska hämta mina glasögon och på lördag kör vi till Ullared och övernattar, kan en helg bli bättre? På torsdag ska jag klippa mej och det behövs verkligen! Blir nog samma frisyr så det är inget spännande så sett.



2 kommentarer:

A-K sa...

Hihi... skrattar glatt åt "trotsbilden", vad är det med barn och saxar? Att de vet att de är förbjudna? Och bara därför ska de ha den! Filippa är likadan :)
Vad skönt att höra att det var bättre på dagis idag :)

Åh, vilken underbar helg du har framför dig! *avundsjuk*!
KRAM

GILO sa...

den lille sure gossen han skrapade väl inte näsan? det va skönt att höra att dagisdagen varit bättre fastänn han inte varit där på fyra dagar. fröknarna C+ A är gulliga jag vet. vi ser fram emot helgen och att gå med Milo på leksaksavdelningen i Ullared. mormor och moster ska handla det han pekar på. Vadåååå bortskämd
nejjjj bara älskad och det blev han född till