lördag, januari 09, 2010

Mindre gnäll idag

Tror att den där gnällperioden vi varit inne i några dagar börjar gå över för idag har det var betydligt bättre.
Vi har inte behövt vara 100% tillgängliga hela tiden utan Milo har lekt lite själv också.

Det blev inget Ikea för vår del, vi körde bara ut på Center Syd en sväng och handlade mat och Jörgen skulle in på Panduro och ha en hobbykniv till sina modeller. När vi skulle köra hem så var vi fikasugna och gick och köpte varsin fastlagsbulle...ditt fel Anna! Såg din bild i din blogg och den frestades för mycket:)

Milo fick locket på fastlagsbullen men han är inte så förtjust i vetebullar så han ville inte ha hela, russin var bättre tyckte han.

Vi har pysslat med lite av varje idag, jag sydde ett par byxor åt Milos docka som har arbetsnamnet Otto. Otto har ju bara en maskeradklädsel så han måste ju få vanliga kläder också.


Snart ska han få en tröja också.

Milo tyckte han skulle diska efter middagen så det pysslade han med i en halvtimma och därefter fick pyjamasen bytas ut igen. Diska är livet och det kan han roa sej med i en evighet! Ösa vatten i en burk från ena hon till andra. Visst har vi lite blött på stolen och golvet men numera så lägger jag ett dubbelvikt badlakan under stolen.

Vatten är livet!

Nu är det kväll och Jörgen har fastnat med en modell han ska bygga. Jag känner ju honom och han kan sitta där i en evighet:) så jag får stå för kaffeserveringen idag, brukar vara Jörgens syssla annars. Vet själv hur härligt det är att bli gripen av en skaparlusta så jag ställer upp idag..så så så, lugna nu! ;-D jag fixar kvällsfikat menade jag då.
På tal om min hemlighet, jag är inte gravid kan jag tala om för er! Mie ska inte ha fler barn, I promise till 110%. Jag ska berätta när allt är helt klart:) ge er till tåls tjejer..hihi

3 kommentarer:

Anna sa...

Vilken duktig kille du har, kanske borde Svante få prova på att diska han också. Visst är det härligt när skaparlusten tar tag i en. Än så länge får den hålla sig på stången, har inte riktigt tid.

Ja, skyll på mig för fastlagsbullen. Hihi men visst är det gott, bara det inte blir varje dag.

Vad kul att du hittade Linetts gamla docka, den är ju jättefin. Vad tycker Milo om Otto? Funderar på en docka till Svante men har inte riktigt bestämt mig än.

Vi kom faktiskt iväg till Ikea och där var rätt smockat med folk så ni gjorde nog rätt att hoppa över det. Vi inhandlade ny madrasser till sängarna och nya kuddar, så nu är det nybäddat och det ska bli så mysigt att krypa ner. Hur var era nya lakan. Tyckte dom var supersnygga, var inne och kollade på deras hemsida, gula till sommaren hade varit fräsht, en födelsedagspresent kanske. Längtar till på fredag, har så mycket att prata om. Kram så länge.

Unknown sa...

Duktig kille! :D haha ja de är verkligen överallt och ingenstans! Man blir tokig på dem ibland. Idag fick Miriam för sig att hon skulle börja med napp!! :o Hon har VÄGRAT napp i snart 15 månader men idag när hon hittade en i en lådan, ja då skulle skrutten börja med napp helt plötsligt.. *suck* Ohh jag ääälskar hamnen här i Jönköping! Men kan tänka mig att det är rätt jobbigt att bo i närheten då det är drag från maj-september :D

A-K sa...

Fy på dig att ha hemligheter för oss ;)
Vad stor Milo ser ut på bilden med fastlagsbullen! Och vad gullig han är där han står och diskar.

Nu behöver jag hjälp av en expert :)
NU har jag kommit på att jag (Filippa) MÅSTE ha en Mini a Ture vinteranorak! Färg kvittar egentligen, fast jag gillar inte den militärgröna. Har du sett någon någonstans? Helst på rea såklart!

KRAMAR