tisdag, januari 19, 2010

Matt

Suck säjer jag bara, är så matt i kroppen och har inte klarat av att vara uppe förrän nu vid 5-tiden, nästan 1 dygns sängliggande. Som tur är stannade Jörgen hemma och VABbade för jag hade då inte klarat av att ta hand om Milo idag, det trodde jag visserligen men som jag bedrog mejsjälv där.



Milo väntar på att pappa ska diska upp så dom kan leka med lera.
Själv ska jag lägga mej i soffan så fort jag skrivit här för kroppen vill inte vara med mej.
Ska berätta om hur det var att börja jobba, det gick jättebra och jag fick en glatt mottagande. Fick inte mitt gamla skrivbord men platsen mitt emot och det är den bästa på hela företagets nedanvåning:) Kändes mycket bra, jag ska ta foto en dag och visa er. Mina uppgifter blir ändå lite annorlunda men det är för dom har lite nytt på gång som dom tyckte jag skulle ha ansvar för och det lät bra.
Trist att vi blev sjuka så här, dels för inskolningen som sabbas lite och för mej som precis kommit till jobb. Jag får vara hemma imorgon också och sedan ska min älskade mamma mest troligt hjälpa oss på torsdag med passning och inskolning, på fredag får Jörgen skola in så vi får en lite extra lång inskolning men det känns fel att ha varit hemma och sedan bara slänga in honom en hel dag på dagis.

Skulle vilja skriva mer men jag måste gå i ryggläge nu.

Sj

6 kommentarer:

Anna sa...

Vilken start på det "nya" livet. Tycker så synd om er alla. Krya på er. Här har vi vattkoppor (Lukas) och Svante har fått en hel vanlig förkylning. Tänk att man kan bli glad över en vanlig förkylning. Vi hörs när du mår lite bättre. Kram.

Helen sa...

Kräksjuka även här. dock endast Leo

Vad vet du om hur länge man ska hålla sig från folk? Dagis sa 48 timmar efter sista kräkningen.

Hoppas du känner dig bättre idag

A-K sa...

Men STACKARE!
Fy för den hemska kräksjukan. Det var ju inget kul sätt att börja jobba på.
Jag hade faktiskt planer på att Filippa och jag skulle ta oss till ÖF idag och börja gå där några gånger i veckan, fast när jag hör att de florerar kräksjuka så bestämde jag att vi håller oss hemma istället!
Krya på dig!

Det gamla kontoret låg också centralt, alldeles vid Gustav Adolfs torg (Nordstan) det nya kontoret ligger på Kungstorget (alldeles vid Storan). Och är dubbelt så stort!

KRAM

A-K sa...

VARFÖR glömmer jag alltid av EFIT?
Vi kör imorgon :) Lovar att komma ihåg det då!

KRAM

Anonym sa...

Åh Krya på dig min älskade syster. Massor av avståndskramar skickas här :) /H

A-K sa...

Meeen, här går det undan :)
Vad har du köpt?
NYFIKEN!

Kram