söndag, januari 17, 2010

Helgen i stort


Farmors hand och Milo.

Jag har inte hunnit med att sitta vid datorn i helgen och det kändes ganska skönt, man sitter här för mycket ibland, speciellt på kvällen istället för att se på TV.
Vi har haft en bra helg med farmor här. I fredags var jag och Milo iväg och lekte med Svante, Lucas och Anna och sedan var vi hemma på kvällen med farmor och Linette kom också en en sväng.
Milo hade en jobbig natt som slutade med att han och jag fick sitta i soffan en runda, varför vet jag inte men jag tror det är mycket som rör sej i lilla huvudet med dagis och annat.
Lördagen: Jag körde till Viktväktarna på förmiddagen, där var så mycket folk + nya så det tog 2 timmar. Lokalen var sååå kall, ca 15 grader. Man fick inte ha skor på sej och tänk er klinkersgolv utan värme, fy för säjer jag bara, jag frös ju halv dagen efter. Jag får nog välja ett annat ställe att gå på till nästa vecka.
Nettan och Besim kom med fikabullar vid middag, tackar söta ni! Satt som en smäck:)

På eftermiddagen körde vi till mina föräldrar och där åt vi kvällsmat och hade det bra. Milo var extra klåfingrig tyckte jag;-) Han var trött tidigt och somnade som en stock vid åtta på kvällen. Sov bättre inatt, tackar mamma för.
Hela dagen han varit slö och inte velat äta, inte likt Milo. Nu ikväll så har magen sagt sitt och vi har tömt ett par mycket syrliga blöjor. Tror han mår dåligt i magen. Jag själv mr också konstigt i magen men vet inte om det blir mer än så. Tur att Jörgen ska vara hemma med Milo imorgon iaf, jag har inte tid att bli dålig nu för jag ska ju börja jobba imorgon. Just nu fick Jörgen ta en full blöja och stoppa Milo i badet. Vi får se hur det utvecklar sej för håller han på mer så får han ju vara hemma från inskolningen imorgon.

Farmor åkte hem i eftermiddags och vi har inte gjort ett handtag idag. Nu ska jag snart börja på kvällsmaten och Milo får gå i säng vid sju för då är nog hans ork slut.


4 kommentarer:

A-K sa...

Det låter som om ni haft en riktigt bra helg tillsammans med farmor.
Vad trist det lät med VV, hoppas att du hittar ett annat ställe att gå till!
Ojdå... ingen shopping sedan julafton!
Jag fick riktig klickfeber häromdagen :)
Bevis kommer i bloggen så fort varorna kommit!

Lycka till på jobbet imorgon!

KRAMAR

Helen sa...

Tänker på Banarne när jag ser Milos näsa!
Vad kul att farmors besök blev lyckat trots rasslig mage. Inte kul när dom fyller blöjorna på löpande band. Leo fyller trots att han inte äter så mycket:D

Stort lycka till på jobbet imorgon

kram

A-K sa...

Hur har det gått på jobbet idag?
Är ju så nyfiken! Har tänkt på dig hela dagen idag!
KRAMAR

A-K sa...

MILO!

GRATTIS PÅ 18-månadersdagen!

Puss och Kram
Filippa