fredag, januari 01, 2010

2010..visst känns det märkligt?

Nu har vi gått in i 2010 och det känns som ett stort tal:) Vi hade en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap:) Ja sällskap fick vi en timmas tid av Linette och Besim, dom var på en fest i byn och kände för att smita över till oss en stund, älskar er!
Milo somnade strax innan 19 och då dukade vi fram lite nötter och salta pinnar med cider till och filmen Flickan som lekte med elden. Det var en mycket bra film och jag hade lättare att hänga med i handlingen på denna än föregångaren Män som hatar kvinnor.
När klocken klämtade midnatt i kyrkan och raketerna smällde så vaknade lille Milo och fick vara med om sitt första ljusspel på himmeln, han pekade på dem och "eehade".

En tröttig nyårspriffe:)

Vid ett tiden så började vi göra klart för sängen och Milo som hade piggnat till tog lite tid på sej att somna, vid 02.30 somnade han nog helt men han är så duktig och ligger snällt intill mej men kan bara inte somna direkt. Vi vaknade innan åtta och jag kunde mycket väl tänkt mej sova en timma till men vi gick upp och gjorde välling och satte på barnkanalen så satt vi där och mös till det började suga i tarmen efter en god frukost. Milo gick och väckte pappa och jag gjorde frukost.



En tröskel hade lossat och Milo hjälper pappa.

Titta jag flyger! Milo flyger till Filippa på Gran Canaria;-)

Seg som sirap och borde sova en sväng nu när Milo sover middag men det är ju så tråkigt för den stunden man har som egentid vill jag helst inte sova bort. Men men ibland har nöden ingen lag och nöden idag är nog en sovstund för att vara en bra mamma heeela dagen:)

1 kommentar:

A-K sa...

God fortsättning!
Hihi... Sådär gör Filippa också med armarna. Milo, vi tar emot dig när du landar :-)
crocsen sitter jättebra på foten och är lätta att gå i för Filippa.
Ang. amningen så var det en ömsesidig önskan om att sluta så det känns skönt faktiskt. Den senaste tiden har hon bitit mig.
Det lät som er nyårsafton blev riktigt mysigt! Kul att L och B tittade förbi.
Kramar