fredag, december 18, 2009

Oskyldig!


Mamma, lampan har hamnat på golvet!

Jag fick en utförlig förklaring på Milospråk om hur lampan hade hamnat på golvet, kan man annat än le åt honom? Som tur är så är lampan barnsäkrad så man kan inte komma åt glödlampan utan skruvmejsel. Jag tyckte att det hade varit tyst inne på rummet en stund och då måste man kolla vad som händer, oftast något som man inte ska hitta på får man se då:)

Vi har inte varit ute och lekt idag för det var så blåsigt och kallt och Milos kinder tål inte så mycket. Jag är rädd för frysskador på de fält som är nariga och det vill jag inte råka ut för, Pontus fick förfrusna kinder som bebis och sedan stora pigmentförändringar till följd av det, idag syns det inte men som liten hade han extra stora fräknar:) och han tyckte inte om dem i en viss ålder.

När Jörgen kom hem från jobb tog jag en runda med Timmie och sedan körde jag och handlade lite fina arrangemang. Jag skulle ha något till min far och styvmor som vi ska till på söndag och sedan föll jag för ett fat på fot till mejsjälv som jag bad om att få pyntat till såhär:
 
Det är en hyacint som kommer få ca 9 blommor i en lök! Så fin:)

Amaryllisen har slagit ut idag, enkel och stilren:)

Jag fick hem lite post från Bus & Rackartyg idag men det ligger på Milos rum och han sover så jag går inte in och stör hans nattsömn. Det var en tvådelad Småfolk pyjamas och en Småfolk tröja. Fick också hem ett par äppelgröna Katvig velourbyxor som jag fyndade på tradera.

Jag tror maken har handlat julklapp till mej idag, fick inte kika i en påse som stod i garaget och när jag körde iväg så skulle han och Milo ha julpappret:) Nyfiken i en strut men jag skulle aldrig få för mej att snoka, sådant gjorde jag bara som liten;-) Då var alltid jag och min syster i maskopi med varandra och vi brukade tjuvöppna ett litet paket var..hihi ..minns än idag hur hjärtat pickade fort som attan för man var rädd för att bli upptäckt:), Minns du Heléne? Goa tider!

Nu ska vi se Bonde söker fru, jag får ju vara lite social och se TV med maken ibland:) Han har precis målat lite till på docksängen och den blir så perfekt till en liten Milo. Tror han ska få den och dockan på julaftonsmorgonen.

2 kommentarer:

Helen sa...

Skrattar åt Milos min. Klart att lampan själv klättrade ner, han gjorde ju ingenting!
Som sagt, är det tyst länge är det bus på gång.

När jag var liten fick jag ibland slå in mina egna julklappar. De var i en kartong så jag kunde inte se vad det var. Gud så spännande det var. Givetvis så var man sen runt i skåpen och snokade.

Erkänn att du är bar nyfiken på vad maken köpt i julklapp till dig!

Jag vill både städa och vara ute i snön. Har varit dåligt med båda hela veckan. Törs inte ta ut Leo i kylan pga hans hosta.

Ha en bra helg

kram från stockholm

A-K sa...

Hihi... Peter hade också köpt julklapp till mig idag :)
Jag beställde något riktigt fint till honom på en sida som hette julklappar.net med bra rabatter för oss med mastercard. Fick ett telefonsamtal igår om att leverans kunde ske först den 15 januari!!!
VA??? Nej tack! Sa jag... och blev väldigt sur!

Julfesten gick jättebra och alla var nöjda... så skönt!
Visst är vi mollytjejer lite "knäppa" ;) men det får man ta! Tack för den fina kommentaren :)

Vad söt han är där han står och pekat på lampan och berättar vad som hände! Man skulle ju gärna vilja förstå "Milospråket"!

KRAM