fredag, december 18, 2009

Insnöade

Nej skojar bara med er:) Bara såpass att vi inte har någon bil att ta oss någon vart med. Fast jag hade nog inte gett mej iväg i detta snöväder ändå. Vi får fylla ut dagen med lite fredagsstädning och en långpromenad i eftermiddag. Nu har jag precis stoppat Milo i säng för han vakande redan kl sju idag och han klarar normalt max tre timmars vakenhet på förmiddagen om vi bara är hemma.

Milo bjöd Tara på ost och kex i förmiddag men hon ville inte ens smaka!

Hörde på tv.n igår att elpriset rasat i höjd pga av kylan, kommer kyla som en överraskning på vintern? Tycker synd om dem som får hosta upp med ca 15 kr/kwh! Själv är jag glad för att jag valde ett fast pris 12 månader framåt och vi har strax under 50 öre/kwh, en viss skillnad! Vi ska snart ha slutbesiktning på vårt hus för det fyller 2 år snart och där finns lite småsaker som ska fixas till av byggföretaget. Nya hus rör ju på sej en del och man kan se sprickor runt fönster och vår ena ytterdörr verkar sned för det drar in ganska mycket nertill på dörren. Jag tror inte vi har så mycket brister annars i vårt hus men man vet ju aldrig.

 
Sitter och väntar på att jag ska ta fram kläder till honom.

Undras när den perioden ska komma då barnen inte vill ta på sej kläder och dom är som ålar, minns hur svettig man kunde bli innan man var klar med att ta på ytterkläder på Linette vid vissa tillfällen, minns dock inte åldern. Hittills har jag varit förskonad från det med Milo men det lär komma.

Kanske får vi hem Milos stora bild som vi tog hos fotografen, Jörgen är i Malmö trakterna idag och hinner kanske inom och hämta det för det är klart. Jag är nyfiken på hur det ser ut i stort format, har ju bara sett det som en mycket liten bild. Vi tog ett i helbild för han såg så mysig ut i sin bara överkropp och hängseljeans. Vi valde inte den korrekta bilden utan ville ha en med lite bus i:)

Inga kommentarer: