tisdag, december 01, 2009

1 december

Vi sitter och myser med vårt 1.a december ljus och intar vår frukost. Milo äter bara banan och proviva mango för han har hinkat in en flaska fullkornsvälling precis innan. Vi är lite sega efter en trist natt till, tur att man har en ängels tålamod och inte blir irriterad:)


Vi har en städ och tvättdag i dag. Just nu sover Milo så golven ska svabbas en runda, det är inte så lätt tillsammans med honom:) Risk för översvämning!

Ni vet mina sovrumsplaner med tapetsering mm, dom är ändrade! Nu har jag valt att göra en billigare variant pga visst inkomstbortfall och det är så mycket annat jag vill ha. Iaf så hittade jag en vackert sängöverkast och prydnadskuddar på Ellos. Det är romantiskt och man kan vända det så man kan ha blommor eller rutig ovansida, nice.

Funderade på om jag skulle måla blommor på väggen bakom sängen. Det gjorde jag för några år sedan när vi bodde i Saxtorp och det blev snyggt. Det gäller att plocka fram den kreativa sidan ibland.

Förresten, om någon vill ha en kod till 20%rabatt och fraktfritt på leksaker för yngre barn så har jag en sådan. Jag väntar paket från dem idag eller imorgon på saker som jag köpt i julklapp till Milo och även mamma gjorde en beställning samtidigt på julklapp till Milo och Michelle. Bara för dej heter webbshoppen och dom har mycket fint. Milo kommer bli med docka i jul:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Jag vill jättegärna ha en rabattkod hos den underbara butiken :)

Vad mysigt ni hade det vid frukost! Vi får tända vårt kalenderljus i eftermiddag när A och F kommer hem.

Hade planer på att åka till GBG och julklappshandla lite, men jag tar nog det imorgon. Det är både ridskola och scouter idag.

Kram

A-K sa...

Nytt överkast och nya gardiner kan förändra ett helt rum! Och att måla blommor på väggen vore väl toppensnyggt!

Kram igen