onsdag, oktober 28, 2009

Lycka är...

Att få ligga och mysa med Milo i sängen under våra vardagsmorgnar. Vi har börjat ge en halv flaska välling på morgonen för att släppa amningen helt(fast ca 1 gång varannan tidig morgon blir det ff). Vi kryper ihop tätt, jag med mitt anikte i hans kind, håller vällingflaskan med en hand och den andra armen runt om Milo. Han ligger helt tyst och stilla och njuter av vår stund, underbart! Älskar mitt underverk så mycket! Jörgen och jag pratade om hur mycket Milo har kommit att betyda för oss och Jörgen sa att han inte hade trott att han skulle tycka att det är så stort att ha Milo. Det är STORT att älska en Milo:)!

Lagar mat
Om någon undrar vad han har på sej:
Nova Star wct byxor, KikKid tröja och Lindex halksockar.

Gårdagen försvann i ett svep. När Milo sov fm så ringde Anna och frågade vad vi skulle göra och eftersom vi båda behövde handla mat så möttes vi på Center Syd med fikapaus, shopping och matinköp. Jag hittade en trekvartskappa som jag blev glad över. Jag och Jörgen kikade ju runt på Nova i helgen med så hittade jag ingen. Det blev en i brunt/svart som är snäv över bysten och sedan svänger ut lite nertill, snäll mot figuren:)

Milo sov tidig middag och var trött tidigt på kvällen så han somnade strax efter 18.30 och vaknade 06.30 i morse. Vaknade visserligen vid halv två inatt och hade lite svårt att somna om men låg ändå stilla i min säng och försökte, tog nog trekvart innan han somnade om.
Jag hade köpt en ny film efter tips från Anna, Honungbiets Hemliga Liv. En bra film och nog fälldes det lite tårar här:) Det var så skönt att sitta och se en film mitt i veckan i lugn och ro, det är sällan det händer i vårt hus.

Har ni tänkt på att en tvätt kan vara en fröjd för ögat? Jag tycker att mitt tvättstreck är det idag, när jag gick förbi i morse så fångade den min blick med alla härliga färger och jag blev glad:) Löjligt kanske men tänk vad underbart att man kan bli glad för så lite!

3 kommentarer:

Helen sa...

Minns den första tvätten med bebiskläder (de vi lånat) och känslan när jag hängde dessa små plagg på tork. Det såg så annorlunda ut. Verkligen en riktigt färgklick du fångat.

Jag skulle ge nästan vad som helst för att stanna kvar i sängen på morgonen och ligga och mysa med Leo. Men det är bara att åka och jobba. Fast jag har ju helgerna. Bara det att han inte så gärna ligger still, han vill ner på golvet och upptäcka.

Modeller som svänger ut lite nertill, gillar jag oxå. Skulle gärna vilja ha nåt nytt jag med. I nån rolig färg, det blir så trist med brunt och svart.

kram

A-K sa...

Underbart fint tvättsträck du har idag :)
Jag fick precis samma känsla en dag då jag stod i duschen och hade en massa fina Mollysar på tork på handukstorken i badrummet :)

Åhhh... vad mysigt att få ligga kavr i sängen och bara gosa tillsammans... det ska vi göra imorgon! Imorse vard et stressigt här :(

Kul att du fick tag i en kappa!

Kram

WWmor sa...

*njuter*.. vilket färgsprakande tvättstreck!! Underbart!!!

Visst är det väl mysigt när man får ligga nära, tätt intill våra små.. det är dock inte så himla ofta min minsta tycker det är mysigt.. ,men han kommer gärna fram och vill liksom bara kramas en stund.. Det är bara att njuta så länge man får.. *ler*

Snygg kappa och Milos overall var ju hur fin som helst.. vågar jag fråga vad den kostade?

kram vännen....