torsdag, september 24, 2009

Tokunge


Jo här blir det bra att lägga plattor:)

Denna bilden är egentligen kass men ändå så härlig! Milo hittade en gammal hatt i en byrålåda igår, tror Lucas haft den på maskerad en gång. Denna hatten har han lekt med många gånger idag och sedan har han en av Linettes kepsar som han också är tokig i samt en bandana som har trär över huvudet så han knappt ser. Då går han iväg med den över ögonen och skrattar hjärtligt. Jag är livrädd att han ska snubbla och slå sej men han bara travar på och skrattar, tokungen!

Idag har vi varit hos Anna och Svante, först tog vi en promenad och hamnade i ett regn så vi fick ta en kortare väg hem än tänkt. Svante somnade en stund och sedan när han vaknade så lekte dom och vi mammor satt och pratade och beundrade våra goa ungar! Anna hjälpte mej med hur jag ska bära Milo på ryggen i Manducan, jag har lite problem att få rätt på det för min ena arm vill inte dras bakom ryggen som jag vill, ska prova ta honom runt mej på andra hållet och se om det går bättre.

När vi körde hem somnade Milo och sov vidare i sin säng ett par timmar till, jag kröp också i säng en timma för vår natt har inte varit så jättespännande, Milo drömmer mycket och är orolig så jag fick trösta honom ca 1 gång i timman. Hoppas på en bättre natt idag. Annars har vi inte gjort så mycket, lekt i trädgården och sedan dom vanliga bestyren. Sorterade Milos garderob och tog bort alla shorts och även en del som ska ut på tradera. Shorts och t-shirts får vänta till våren för det är lönlöst att lägga ut nu. Garderoben blev väldigt tom tyckte jag, men sådant finns det ju bot mot,........... skojar liiite med er nu;-D

1 kommentar:

A-K sa...

Här är ju SÅ söt i Lucas gamla hatt :) Gulligt när han tog på både hatten och kepsen!

Eftersom Filippa sov i bilen hela vägen hem så var hon vaken till klockan 23. Men sen sov hon faktiskt hela natten fram till kl 7.30 :) Väldigt skönt för mig att få en natt med sammanhängande sömn!
Jag håller tummarna för att ni får en bättre natt i natt!

Hihihi... blev full i skratt när jag läste att garderoben gapar tom :)

Vi längtar också till den 13:e oktober :) Så mysigt vi ska ha det!

Kramar