måndag, september 21, 2009

Ny sovställning


Så här såg det ut på vår powerwalk idag:) Milo var trött men skulle inte ligga ner, kan ju dyka upp en häst eller en ko att titta på. Till slut somnade han sittandes med huvudet lutan mot sin snuttekudde, sötnosen.

I morse skulle vi köra in Linette till tandläkaren kl 08.10, vi försov oss och Linette försov sej, smart! Absolut vår snabbaste uppstigning. Milo fick åka i pyjamas under en lurvoverall och välling fick ha äta i bilen, galet. Vi kom ändå försent och dom hann inte laga hennes hål så hon fick ha en ny tid, surt när man stressat så:( Vi körde till Citygross i Landskrona och handlade lite mat och tog oss friheten att äta ciabatta till frukost när vi kom hem. Sedan blev det promenad på 1 timma exakt, Milo sov vidare i sin säng i 3½ timma. Jag skulle vara för cellprovtagning 13.50 så mamma kom hit och passade en sovande Milo. Vad skulle man göra utan sin älskade mamma?

När jag kom hem så började jag på att klippa till en lurvoverall som ska höra till Milos blå katvig regnoverall. Jörgen fick "äran" att ta Milo medans jag sydde en stund och sedan var det dags för middagslagning, köttsoppa stod på menyn. När vi ätit så stooppade vi Milo i säng och jag sydde lite till, svor över att få halsen snygg vid blixtlåset, har inte fått det bra så jag får nog sprätta upp och göra om. Annars är det vara muddar i ben och ärmar kvar. Just nu har jag gett upp för kvällen för jag kan inte sy när jag blir irriterad.

Imorgon måste vi stiga upp tidigt för Milo ska hinna sova middag tidigt på förmiddagen, anledningen är att vi ska till barnkirurgen i Lund 13.10 och då måste han ha sovit innan.

A-K, jag tycker vi kör en EFIT imorgon om du kan? Vi sa ju ca 1 gång i månaden och nu har det gått två månader sedan sist, våra goa ungar blev ju 14 månader i lördags!

4 kommentarer:

Anna sa...

Ja, de är roliga di små. Hade vi sovit i samma ställning som Milo hade vi varit "leabrötna" i flera veckor. Svante älskar att sova i sin vagn. På dagen vägrar han att sova i sängen, men i vagnen kan han sova i flera timmar. Om det ska hålla i sig måste jag fixa till åkpåsen från förra vagnen så den passar i denna. Jaja, allt har sin tid.

A-K sa...

Hihihi... jag körde faktiskt en EFIT idag :) Jag ser fram emot er EFIT imorgon.
Har precis lagt in alla bilder. Blogger var SÅ segt ikväll med att ladda upp bilder.

Oj, vilken morgon ni fick. Trist att ni inte hann trots att ni stressade så :(

Önskar SÅ att vi hade mor eller farföräldrar som var pigga nog att hjälpa till med Filippa. Men så är inte fallet, utan vi får vara glada över den hjälp vi fick av dem när Anton och Filippa var små.
Men vi har ju Peters bror och syster och min syster som hjälper oss om vi behöver.

På onsdag gör vi nog så att Peter lämnar av oss hos er och kör vidare ner till Malmö. Hans möte skulle inte vara särskilt länge, så hämtar han upp oss på vägen hem igen. Är det OK för er?

Kramar och Godnatt

A-K sa...

JÖSSES vad pigg du låter!
Kan du vara snäll och skicka över lite energi till mig ;)
Filippa somnade ju kl 20 igår, vilket är för tidigt för henne. Hon vaknade kl 00.30 och var pii som en mört. Hon somnade väl om efter ca 1½ timme som ett klistermärke på mig, men hon har sovit väldigt oroligt hela natten.
Pust! Men nu sover hon. Så när jag fått iväg A och F till skolan ska jag krypa ner i sängen igen.

Peters möte i Malmö är klockan 13, så jag tänkte att det är bättre att han släpper av oss hos er än att vi kör fram och tillbaka flera gånger.

Eftersom jag tog en jobbfri (ja, någorlunda) dag igår så kändes det bättre att göra EFIT då. Idag har jag en del jobb som måste göras.
Hoppas att det går bra för er på sjukhuset idag!

Skönt att kunna ha ett lekrum till Milo! Roligt att tapetsera om dessutom.

Det ska bli jättekul att träffas på onsdag :)

Här är det urtrist väder idag. Regnet öser ner, så jag ska packa bilen full med barn och köra dem till skolan.

Kramar

Helen sa...

Alla sätt är bra utom de dåliga!
Typiskt att man försover sig när man har en viktig tid att passa.

Det är därför jag inte syr så mycket; har för bråttom så det blir i regel fel, sen tar det emot förfärligt att sprätta och göra om.

Nyfiken - vad är EFIT?

kram