lördag, september 19, 2009

Ni vill väl ha ett inlägg till idag;-D


En mössa till!

Milo hjälper pappa att ta hand om gräsklipparen, han ville inte gå ifrån den på ett bra tag. Nu ska ni inte tro att jag klätt honom efter färger, såg att han matchade först när han var klädd och "sprang" till gräsklipparen.

När vi hade varit hos fotografen så körde vi inom Stof & Stil för jag hade ett par färger jag ville ha i tyger till mössor. Visst skulle jag kunna tänkt mej mer velour också men jag har ju byxor så jag kan klä flera barn!
Sedan tog vi en sväng om bageriet och köpte två bröd och varsin vetebulle med hallon i. Vet ni var bröden kostade? 39 och 43 kr, ett fullkorn och ett stenugnsbakat. Snacka om dyrt...då köper jag hellre kläder och svälter..hihi;-D Skämt åt sido men visst har bröd blivit dyrt?

Hemma tog vi en härlig fika på altanen och sedan sov Milo 2 timmar så jag sydde lite och Jörgen fixade med sitt. Kvällens middag med helstekt rostbiff med råstekta potatis och grönsaker, lite sås fick vi också gjort. Inte så nyttigt för min hälsosamma stil men lördagar får man ha något extra på.
Milo har varit allmänt gnällig ikväll så honom har vi fått underhålla i ett par timmar innan han fick krypa i säng, somnade sött på två röda:)

Nu tittar maken på film och jag sitter i soffan med laptopen i knät, avkopplande läge!

3 kommentarer:

A-K sa...

Vad duktig du är som orkar med flera inlägg på en dag. Jag somnade som en stock i soffan igår innan jag hann blogga :) Så kan det gå!

Jo, nog tror jag att du matchade hans kläder med gräsklipparen ;) Snyggt hursomhelst!

Ja, bröd har verkligen blivit dyrt!
Maten lät jättegott! Jag har varit sugen på en riktig söndagsstek, med potatis och sås nu i några veckor. Kanske att jag fixar det idag.

Snygg mössa! Kan inte jag få det mönstret av dig?
Jag är så sugen på att sy... men just nu känns det som om jag drunknar i jobb. Hur mycket jag än jobbar så hinner jag inte riktigt ikapp :(

Nu ska jag skjutsa Anton till tennisen! Hoppas att ni får en riktigt fin söndag.

Kramar

WWmor sa...

Hej hej..
Jag är inne å läser varje dag men det är inte alltid jag "hinner" skriva inlägg..

Hihi, han var ju superfin där på gräsklipparen.. Nästan en perfekt reklam bild.. " så tystgående är klipparen, att t.o.m barnen vill använda den"

Himla söt bild på Milo också från fotografen! Kan tänka att det blir svårt att välja EN bild att förstora..

Som alltid, gör du fina klädersköp och syr underbart matchiga mössor till.. !

kramis..

Helen sa...

Tycker du skulle kontakta leverantören till gräsklipparen. De skulle garanterat sälja MASSOR om de fick använda bilden som reklam :-)

Har oxå reagerat på att bröd är skitdyrt. Men jag bara vägrar baka själv. Inte min starka sida direkt.