tisdag, september 29, 2009

Lever farligt!


Nu har Milo kommit på hur man tar sej upp i soffan och detta innebär en del fara. På fotot följde jag hans sysslor på avstånd, smygkikade på honom:) Han gick ut i köket och hämtade sin flaska med yoghurt som var kvar sedan frukosten och vidare till soffans ena vinkel där han klättrade upp, han satt fint en stund sedan började han att resa sej och trodde han kunde gå i soffan, jo det kan han ju men inte stadigt. Det är förenat med fara för trillar han så slår han i bordet och det är vassa kanter som kan skada illa.

En stund senare när vi klätt oss och lekt lite på rummet så var han igång igen och skulle upp i soffan så nu valde jag att möblera om till han är mer säker på vad han gör och förstår att det är farligt att klättra i soffan. Om han trillar så är det klart att det också gör ont men han slår iaf inte i bordet. Ibland behöver dom ett litet fall för att förstå att det är farligt att busa i en soffa. Möbleringen ser lite tokig ut men barnen framför allt!


Här visar Milo sina nya jeans vi köpte på Name It, dom sitter jättebra och är så snygga till många av Milos tröjor, speciellt Småfolk tröjorna som vi är lite förälskade i här i detta huset:)

Tisdag idag och vi vet inte vad vi ska hitta på, något måste vi göra för är ett underbart höstväder om än ganska kyligt. Vi får väl se vad vi kommer på.

Sovmorgon hade vi idag, vaknade inte förrän kvart i nio:) Fast jag fick ju såklart nojjor vid halv sju i morse, då vaknade jag och hade inte hört ett pip från Milo på hela natten. Han sover ju alltid hos mej när vi vaknar och det är ytterst sällan han sover en hel natt utan att jag får hämta honom eller ge nappen ett par gånger. Då börjar genast grillerna köra runt i huvudet(hemska tankar) och jag var tvungen att gå och hämta honom. Han sov ju så gott men somnade om igen hos mej och vi nannade vidare. Varför får jag sådana hemska tankar? Får ni sådana också?