tisdag, september 22, 2009

EFIT Milo 14 månader


Vi gick upp 06.15 enligt vår plan för att Milo skulle sova innan vi skulle till Lund. Här är klockan 07.00 och pyjamasnisse har kommit på rätt köl för han var skitsur när jag väckte honom.

08.00: Vi putsar fönster och Milo snor fönsterputsen hela tiden + kladdar ner mina fönster igen så jag gav upp efter några fönster. Så är livet med 1-åringar:) En ny förmåga är att "springa" ifrån mej, ser så gulligt ut.

09.00+10.00: Milo har sooover. Han har möblerat om hela sängen. Sover mellan 09.00-10.50.

11.00: Milo fick ett bad för man måste vara ren när man ska ha undersökt vitalare delar. Bra tajmat för stora toabesöket blev fixat precis innan.

12.00: Lunch dags, vi åt köttsoppa som var över sedan igår. Milo älskar kokta grönsaker och glufsar i sej med god aptit, han gillar egentligen all mat. Sådant jag vet han ratar är oliver och dansk ost, till pappas förtret:)

13.00: Vi väntar i besöksrummet på barnkirurgen i Lund. Besöket gick bra och har vi tur så hamnar Milos kula på plats men vi ska på besök igen om ca 3 månader för det var inte helt ok, dom hittade den en liten stund sedan var den borta igen, en rymmarkula. Milo var jätteduktig och räckte tunga åt kirurgen:), hans nya påfund.

14.00: Precis hemkomna och Milo sover igen. Jag satte mej och sydde på hans overall.

15.00: Läskig bild!! Pappa har precis kommit hem och visar sin tatuering som han gjort i eftermiddag och hållit hemlig för mej! Här är den helt färsk och jag behöver väl inte kommentera? Jag tror maken älskar oss:)

16.00: Eftermiddagsfika med yoghurt och leverpastejmacka med gurka.

17.00: Milos overall klar och här testas den. Tanken är att den ska vara under hans blå Katvig regnoverall.
Den blev lite stor och lång men jag ändrar inget på den för regnoverallen är också lite stor.

18.00 Milo och pappa har varit på Ica och handlat, ser ni?! Tom och Jerry kex, ja vi handlar olika kan jag berätta:) Russin har han också fått smaka idag och det gillades. vet ni vad? det är första gången Jörgen åker och handlar med Milo UTAN mej:) och det var så skönt att få gå och småpyssla här hemma utan att någon avbröt mej:)

19.00: Ombytt inför natten men fick ha nytt ombyte för han kladdade ner sej när vi åt kvällsmat strax efter. Han börjar bli trött och då ska kudden och nappen finnas till hands. Han går själv och letar upp dem:) Den här kudden är mycket viktig. Detta är mitt första barn som haft något som betyder så mycket, dom andra tre har haft något en kort period som sedan bytts ut mot något annat men Milo är beroende av sin kudde. På gott och ont!

20.00: Ny pyjamas och nu är det läggedags....trodde vi! Lite för uppjagad efter att ha busat och då är det svårt att somna, vårt eget fel så han är uppe lite längre än tänkt men sover vid 21-tiden

Ja här fick ni en dag tillsammans med oss, kram på er!
Helen, EFIT betyder Ett foto i timman.

5 kommentarer:

A-K sa...

Vad kul att få följa med er en hel dag :)
WOW!!!
Vad snygg tatueringen var! Så kärleksfull... och med rätt typsnitt :)

Skönt att det gick bra hos barnkirurgen. Jag håller tummarna för att kulan hamnar på rätt plats inför nästa besök.

Nu ska jag förbereda inför morgondagen :) Vi dyker väl upp runt 12-12.30.

Kramar

A-K sa...

MUMS!
Vad gott det låter med pastasallad.
NU... ska jag fixa inför morgondagen... usch vad lätt det är att bli sittandes här vid datorn.

Kram

Anonym sa...

Wow!!!! Vilken tatuering! Japp, he loves you, big time! Vilken kärleksförklaring, blir helt tårögd.

Härligt att få gå och småpyssla i lugn och ro med son och make som handlar. Även om det nu fick följa med ett paket Tom & Jerry kex hem ;) Det kan ju vara till lite "festliga" tilfällen.

Hur har du det på fredag förresten? Jag tror jag kan ha bilen då om jag vill och det hade varit så kul att ses. Alldeles för längesedan nu ju. Så kan jag visa med galvanicen med. Jag tar med tillbehören :-D (och apparaten med om er är hos Helene)

KRAAAAM

Anna sa...

Det här är ju toppen, måste prova efit en dag. Som jag sagt tidigare din blogg är toppen en riktig inspiration.

Helen sa...

Ja, jag hajade EFIT efter en stund :-)

Häftig tatuering, tror jag ska visa maken, ha ha (han skulle aldrig göra det). Verkligen kärlek. Visste du om att han skulle göra det?

Kulpåsen blir nog bra hoppas jag.

kram