tisdag, september 01, 2009

Är detta vi?

Fick hem våra kläder från Lucky Little Me idag och jag är osäker just nu. Det är en fin overall och luva men något stör mej, tycker jag att det är för flickigt, njaaa. Den är stor så jag måste prova och pusselfodret i mössan som då är vändbar hade för mycket flickfärger, jag ville haft som den fliken jag visar upp med mer blå pusselbitar. Han mailat och frågat om dom har fler och kan kolla fodret på dem, så kan jag kanske byta.
Tröjan var också stor men det kan jag leva med:)

Idag är jag lite småseg och tycker att det är för varmt ute, tappar lusten att göra något då. Tror jag ska lägga mej och läsa en stund nu när Milo sover eftermiddag. Har iofs varit iväg med Linette i lägenheten och det räckte;-)

1 kommentar:

A-K sa...

Overallen i sig är jättesnygg, men för min smak är kantbanden lite väl skrikiga. Min måttstock är att när man köper (dyra) märkeskläder ska man känna den där wow-känslan, gör man inte det ska plagget tillbaka och så kan man använda pengarna till något annat.

Vi har varit och lekt på en lekplats här bredvid och så har vi powerwalkat i 1 timme och 20 minuter :) Idag var det svettigt!
Här är det också FÖR varmt idag... sov med Filippa en halvtimme på eftermiddagen.

Kram

P.s Ska vi spika datum för Ullared? D.s