söndag, augusti 16, 2009

Vi ligger lite efter här:-)

Igår var vi på fest hos min goa systerson Rasmus som idag fyller hela 20 år! Hallå Rasmus, du var e liten spellevink för bara några år sedan känns det som, fast du är nog en spellevink fortfarande;-) När han var liten kallade vi honom för gummimannen för han var proffs på att ta sej ur bilstolen och det spelade ingen roll hur mycket man spände in bältet!! Makalöst vig var han. Han var också så enkel att bära på för han klämde åt med benen runt midjan på en och var så lätt och smidig. Inte som mina 4 tjocksmockor jag kånkat runt på..hihi
Vi hade några trevliga timmar på festen och visst skulle man kunna tänkt sej braka loss med ett riktigt festhumör men vi har ju Milo och jag tycker inte det passar ihop. Milo spelade glatt med i sånger och klappade händerna när sången var klar, goa unge! När klockan var runt halv tio så var han övertrött och överenegisk:) Vi körde hem strax efter och han slocknade som en sten när han fick sin välling. Ingen amning förrän 7 i morse så jag tror att han har slutat nattamma för han vaknade vid 3-tiden och ville till sin mammas säng men utan amning, bra va?

Mammas och pappas lille glade festprisse:)

Väl ihoppad trikåer och balettskor så kör Milo en pose från Svansjön;-)

Ja så var det söndag igen och dagen bjuder inte på så mycket men det känns helt ok. Jörgen sätter kök igen:)hos LoB och jag och Milo är hemma. Nu sover han middag och jag surfar/bloggar och ska gå och lägga in Milos dyna till hans stol i färgbad, det ska bli olivgrön, vad annars;-)
Imorgon ska jag och Milo till Skånes Djurpark med Heléne och Alexandra(syster o systerdotter) Vi ska ta fika med oss och bara gå och strosa i härlig natur med fina djur att titta på.
Hoppas också få min sista klädleverans med lite Molo lurv imorgon. Har faktiskt också beställt en olivfärgad väst från HM som passar perfekt till lila lurv med olivgröna kanter, västen kostade 79 kr!!! Nu är vi klara med allt föutom kängor och vantar men det tar vi lite senare i höst.







1 kommentar:

A-K sa...

Balettposen är ju obetalbar :) Det ska börjas i tid!

Kul med fest! Och att Milo orkade vara med så länge :)

Har du beställt höstens Mololurv?

Kram