söndag, augusti 02, 2009

Uppe med tuppen


Vi vaknade kl 6 i morse:) Det är bara att gilla läget. Vi skulle visserligen upp i tid för vi skulle få morgongäster runt kl 8 i morse. Carsten och Lillian med barn kom hem från Prag via Sturup och tog rundan om oss för en morgonfika, mysigt och fint väder så vi satt på altanen med nybakt franskbröd och baguetter. Milo sov nästen hela tiden dom var här men så är det med morgonpigga småpågar.
Igår hann jag inte med datorn för vi var på Ikea och lite andra butiker runt Välaområdet. Vi var och tittade på kök åt Linette och Besim och nu har dom bestämt sej. Under kvällen gjorde jag upp planering av skåp och allt som ska köpas och sedan satt vi och tittade och ändrade lite fram till 23.00, då var jag helt varm om kinderna av allt tänkande:)
Just nu är Milo och jag själv hemma, Jörgen tapetserar. Jag ska ut och gå en runda med vagnen nu för Milo är trött igen och det är ju för fint väder att sitta inne.

1 kommentar:

Helen sa...

Leo är avis på Milos sandlåda. Hos farmor och farfar gick vi till grannen och lånade deras. Funderar på att fråga grannarna hemma här oxå om vi kan sitta i deras nån gång.
Friggeboden tar all tid just nu så det lär väl inte bli sandlåda förrän till vintern i så fall !!