fredag, augusti 07, 2009

Snygg påg i lyxförpackning*sjunger*


Nu är jag som dej Filippa:)
Lite suddiga bilder och en sur påg:) Ville inte ha overall på sej! Förståligt men jag var ju tvungen att prova den. Äntligen fick vi hem vår overall efter en hel veckas väntan. Fick den som rek brev och körde in tll stan för att hämta den och samtidigt handla mat, när jag väl parkrat så upptäcker jag att min plånbok inte var med:( Fick snällt köra hem igen för ett rek brev måste man ju legitimera sej för. Surt och irriterad blev jag på mej själv! Snäll make som jag har så körde han in på motorcykeln ett par timmar senare:) Jag orkade inte köra 3 mil till för att hämta paketet. Jag har beställt babushka väpnarhuvan, den med dockorna på och man kan vända den ut och in och då får man pusselmönster på andra sidan. Tänkte jag skulle sy några enfärgade mössor till denna regnbågsoverallen för mönstrad mössa kan kanske bli för mycket.
Igår kväll var vi hos min syster och åt broiler med gräddsås potatis och grönsaker och till kaffet en choklad/banan tårta som hon gjort utan ägg, goa syster! Jag tog t o m ett glas vin och det hör till ovanligheterna. Min lillebror var också där och vi satt och snackade till vid 22-tiden sedan fick vi köra hem med en trött Milo.
Jag har inte skrivit så mycket om våra nätter på ett litet tag men det är oftast amning två gånger på en natt, ca 4-5 timmar mellan och så sover han 11 timmar. På förmiddagen är han så gott som alltid vaken 2-2½ timma och sedan sover han ett par timmar, sover sedan ett pass till på eftermiddagen och då brukar det bli 1½ timma. Går i säng vid 20.00 om vi inte är iväg någonstans. Tycker det funkar bra alltsamman.
I eftermiddag ska vi köra till Jessica och Kristian och låna en padda(sådan man plattar till med när vi ska lägga plattor) Vi har inte träffats sedan midsommarafton så det ska bli trevligt med en fika och lite prat.

1 kommentar:

A-K sa...

Vad snygg du är i overallen Milo!

Vad trist att glömma plånboken! Speciellt när det är en grej man väntat på länge! Snällt av Jörgen att åka istället!

Jag såg en klänning i Babushka printet igår och blev väldigt förtjust i den.

Det lät som om ni hade en riktigt trevlig kväll igår. Visst är det mysigt att unna sig ett glas vin någon gång :)

Kram