tisdag, augusti 18, 2009

Är det över nu?:´(


Vill inte Milo ammas mer nu? Han ville inte ha i morse och det är första gånen han nekat det tillfället. När han skulle sova förmiddag lade jag honom bara i sängen och han rättade till sej och somnade efter en liten stund, pep till precis när jag lämnade rummet. Säjer alltid till honom - Nu ska du få sova en liten stund och så är mamma här utanför. Natti natti snutt.
Om så är fallet så är det en stor sorg vi har här men jag får ju vara tacksam för att jag klarat amma så länge. Det känns underbart att få vara med om en till fullo fungerande amning.
Undras hur mitt bröst kommer te sej, än så länge har jag inte ont men visst det är ju inte tomt precis. Hoppas kunna få honom att ta några gånger till så kan jag avsluta utan översvämning.

Igår somnade han strax innan 21.30 och sov till 05.45 i sin egen säng, utan att vakna. Kom in till mej och sov vidare till vid 8 tiden. Otroligt märkligt känns det. Han fick välling liggandes på golvet och tittade på djurprogram, kossor och hästar och sådana spännande djur:) Visst ser han coolt avslappnad ut på fotot?
När klockan var 10 så somnade han för fm.luren och sover fortfarande och klockan är strax över 1 nu...sömntuta!
Jag har sytt en mössa som prov till honom så den ska vi testa sedan. Jag hade ju ett mönster jag knåpat ihop i vintras men den storleken passade inte nu och det är ju inte bara att öka på med sömnsmån runt hela. Tror jag fick till det nu men vi får se.

3 kommentarer:

A-K sa...

Visst är det vemodigt när de slutar amma, men den här gången fungerade det ju läääänge :)
Filippa är tvärt om, hon vill ammas mest hela tiden just nu.

På höger sida fungerar det knapp, för där biter hon mig, men på vänstersidan gör hon det inte. Igår bet hon till så jag började gråta.

Han ser verkligen cool ut där han ligger och dricker sin välling :)

Kram

Anonym sa...

Åh vad sorgligt! Förstår att det känns tomt.
Matilda ammas ju bara på morgonen numera men jag hoppas att hon vill det några månader till just för mysfaktorns skull.
Jag instämmer i dina ord om att det är så härligt att ha fått uppleva en fullt fungerande amning denna gång.

Sötunge han är :D

Har du tid att ses en dag nästa vecka kanske?

KRAM

Helen sa...

Vad lyxigt Milo, välling på morgonen. Det får inte Leo längre. För då vill han inte ha sin gröt.

Vilken maratonsömn på dagarna. IDag blev det bara 45 min för Leo då telefonen väckte oss båda vid 10.30.

När jag slutade amma, fick jag tömma ut nån vecka innan det slutade spänna. Var glad över att det fungerat så länge. För visst är det mysigt.