fredag, juli 31, 2009

Vi har tråkigt:(

Inte ens ett paket i brevlådan kändes som en höjdare idag, fast fint var det. Ett lavendelfärgat frotté set från Mini a ture(det står så i rumpan med)
Vi saknar pappis som bara jobbar än om han har semester. Vi körde hem en runda till min mamma för jag skulle väga in mej på hennes specialvåg som dom använder i Herbalife rulliansen. Den talar om fettprocent och muskelmassa, vatten , benstomme mm. Jag var iaf inte i riskzoonen så det får jag ju vara glad för men jag ska nog ta och börja med produkterna igen, en gång om dagen till att börja med. Jag vill ju bli smalare men som jag bär mej åt nu så händer ju ingenting.

Nu ska jag gå och lägga mej med Milo för jag är låg som attan idag...em-natti på er!

3 kommentarer:

A-K sa...

Vi har också tråkigt!
Jag fick också paket i brevlådan men blev besviken :( Hade beställt på Kidzshop på deras förhandsrea. Fick inte 3 av de varor jag beställt :( Fick inte ett par muddjeans, en beanie mössa och en solskyddsdräkt. Vad jag retar mig på är att de skickade den tillhörande mössan :(
Nåja... ivarjefall fick vi den röda wct-overallen.

Ska börja packa till Anton, men jag har ingen lust... blä! Nu har jag också beställt :) Beställde på Ajabaja och tog storlek 80 och de matchande vantarna. Skulle ha en annan sak på Ajabaja så det kändes bäst att beställa där trots att det var billigare på Annacill.
Kom du ihåg vad vi gav för Molo och Mini a ture overallerna? Provade på Filippa men hon drunknar i dem :) Kanske bäst att sälja nu.

Kramar

A-K sa...

Jo... jag glömde. Här är det hårdhandskarna på nu ang. vikten. Har skärpt mig i två dagar och vågen visar -0.8 kg :)

NU ska jag ta tag i packningen!

KRAMIS

Helen sa...

Visst är det tråkigt att ha det tråkigt! vissa dagar bara är så. Jag blir lätt rastlös och vill göra "något".

Jag fick ett traderapaket, ett par bruna byxor. Leo hade dom i strl 62 och nu hittade jag ett par i 80. Men jag har väntat i 3 veckor på dom. Såg på omdömena att säljaren har jättelågt på just leveranstid. Men dom kom i alla fall. Fattar inte att det kan vara så svårt att skicka fort!

Vikten här är heller inte på topp, eller det är ju just det den är:-)
Måste skärpa mig. men under semestern vill jag unna mig.

Vi får ta nya tag till hösten

kram