onsdag, juli 29, 2009

Slog sej i nacken:(

Igår kväll hade vi en liten olyckshändelse här. Milo trillade och slog hörnan på bordet precis under skallbenet i nacken och det blödde!, obehagligt. Det blev ett jack som inte var så stort egentligen men det ser ju alltid otäckt ut innan man hittar såret som det blöder ifrån och Milo har ju ganska tjockt hår i nacken. Vi fick tvättat det och stoppat blödningen så var det bra igen. Tror han har haft lite "huvudvärk" under tidiga natten för han var lite orolig och fick sova hos mej. Vi sov till kl 08.45 i morse och bara en amning vid 5-tiden:)
Det passade perfekt att han sov så länge för då hinner han sova en gång i lagom tid för att sedan köra på föräldraträff och orka leka utan att vara trött.

Så här ser overallen ut på Milo, den är lite lång men när han har skor eller stövlar på så kasar den ju inte ner över fötterna, inte klumpig utan väldigt smidig. Jättelätt att ta på med sina två blixtlås framtill.

2 kommentarer:

A-K sa...

Stackars Milo!
Ja...usch det är otäckt när de slår sig och blöder innan man fått torkat bort blodet och ser hur stor skadan är. Stor kram till Milo!

Låg och tänkte på overallerna (den röda Molon och den blåa regnoverallen) i går när jag skulle somna. Egentligen behöver hon ju inte en regnoverall till. Men jag kan ju sälja några av regnställen så kan jag motivera ett köp. Så till vinteroverallerna, gillar ju de jag köpte jättemycket men det är bara att inse att min lilla plutta kommer att drunkna i dem till vintern. Undrar bara om 80 i Molon också kommer att vara för stort till vintern? Kanske ska vänta med inköp lite närmare användningsdags :)

Filippa somnade vid 23-tiden igår och vaknade 9.30 utan någon amning!

Vägde mig imorse och det var -0.1 kg :)
Nåja... åtminstone inget +!

Nu vill Filippa ha frukost, lovar att snart blogga ikapp!

Ha en riktigt bra dag!

KRAMAR

Helen sa...

WOW, Milo i annan färg än grön. Den är jättefin.

Vad läskigt med olyckan. FAst det är bara att inse att det kommer att komma flera, speciellt när de får fart på gåendet. SUCK.