onsdag, juli 29, 2009

Även pojkar kan leka med dockor.


Milo fick en liten docka när vi var på semester och den har en sovmössa som han tycker om att försöka ta på sej själv och på dockan, går inte så bra som synes men för honom blir det perfekt:)
Vi har varit på träff med föräldragruppen idag och barnen lekte i en stor hög med singel! Det gällde att hålla koll på alla stenar som hamnade i munnarna. Vi tog bort dem därifrån men högen var för spännande så vi vuxna fick ge oss och istället övervaka stenätare:) Milo hade lite otur för han fick en cykel med barnkärra över sej. Vi stod sidan om och två barn satt i kärran och Milo sidan om, den stod stadigt men rätt som det var lyckades ett av dom stora barnen välta den och Milo fick stången mellan cykel och kärra över ryggen, som tur var fick vi tag i den innan den låg helt över honom. Han blev klart ledsen och fick ett långt märke på ryggen. Ja det är många törnar som ska till i denna åldern. Och vet ni vad? Vi fick en kladdkaka utan ägg så jag åt två bitar för det är ju så längesedan jag åt något sådant, grädde och banan låg ovanpå så det fick Milo smaka lite av. han hade inte tid ändå för han ville leka.
Det var en trevlig träff och ytterligare två barn hade börjat gå och dom är yngre än Milo...mammas lille sengångare, hihi.
Vi hoppade över em sömnen idag för han sov mellan 10.30-13.00 men som han var trött ikväll, han klarade sej till halv 8 och då hade han bara ätit halva flaskan välling innan han sov i min famn:) sötnosen! Skönt med en "ledig" kväll fast jag har inte lust att pyssla med något. Synerven rycker det i ibland men jag tycker jag har mindre tid nu när Jörgen har semester?! Jag får fixa med sådant när han är tillbaka i jobbrutinen igen.
Hit ska jag tvingas den 25 september i två nätter! http://portal.buyit.se/harasjomalaportal/default.aspx
Jag som gillar shopping och gå i städerna och strosa, nu ska jag placeras i ett fiskeområde;-) Hur ska detta gå? Bara det är bra väder för sitta i en stuga och vänta på männen som är ute och fiskar är inte kul..dom får inte ta min bil iaf..hihi. Skämt åt sido(fast det ligger lite sanning i det jag skrev)Vi ska åka med Jörgens ena bror m fru och dotter på 10 år. En stuga med två rum och på 30 kvm så ska det nog gå bra trots allt. Ska nog tusan leta upp någon större by omkring..hehe, mej lurar dom inte;-D

1 kommentar:

A-K sa...

Stackars Milo som slår sig hela tiden!
Och stackars dig som ska ut i vildmarken ;) Men du... olofström ligger ju inte långt från Halmstad!

Klart att killar ska leka med dockor. Filippa fick ju en docka som pratar när man trycker på henne hand. Filippa fattar detta och trycker på handen och härmar dockan. Gulligast är det när dockan skrattar och Filippa skrattar likadant :) Ska se om jag kan lyckas filma detta.

Idag blir det nog att förbereda Antons scoutläger. Måste inhandla ett nytt regnställ till honom och kolla så att han har allt på packlistan. Ärligt talat vet jag inte hur jag ska lyckas vara utan honom i 8 dagar... snyft!

Kramar