måndag, juni 29, 2009

Härlig dag!

Se min clematis har blivit med blommor, två stycken hittills. Så enastående vacker! Ångrar inte en sekund av färgvalet på plantan, det är ju svårt att välja mellan alla vackra färger som finns.

Vår dag började halv 7 idag än om Milo inte somnade förrän 22.30 igår. Vi har haft en orolig natt med mycket bökande i sängen och en mycket ledsen son vid 12 inatt. Jag har upptäckt att han ofta ligger på sin ena arm och antagligen somnar den och det känns ju obehagligt när han vaknar. Han tar sej på armen och är riktigt ledsen en stund. Fast än om jag inte sovit så bra så känns det ok ändå:) Idag ska mormor passa Milo ett par timmar för jag ska in och klippa mej, ser ut som en lurvas i håret, nackdelen med formklippt hår.
Efter det lär vi väl inte orka så mycket mer om det ska bli lika varmt som igår. Kanske skulle ta en cykeltur, det kan ju vara skönt. Har funderat lite på att åka till havet bara för att se Milos reaktion men jag är ju inte själv en sol/baddyrkare så det är kanske därför jag drar på det. Jag har köpt en swimsuite med solfaktor 50 till Milo men jag får den nog inte förrän i slutet på veckan för den jag fick hem först var fel färg. Det är kanske en onödig sak men det har vi ju en del annat av ändå så det är strunt samma;-)

1 kommentar:

A-K sa...

Jättefin clematis :) Underbar färg!

Vad trist att natten inte blev så bra :( Nog kan det vara så att armen somnar när han ligger på den.

Vad skönt med ett par timmar för sig själv :) Även om de ska tillbringas hos frisören.

Vart beställde du swimsuiten?

Nu ska jag försöka jobba några timmar :)

Ha en underbar dag!

Kramar