tisdag, juni 16, 2009

Här avancerar vi;-)......

Sover sött med huvudet vid fotändan(kl 07.45)

..... till att vakna halv 6:) Bra va? Vad gör man när ett litet bustroll kryper till sin mamma och pussas och lägger huvudet på mitt bröst och sedan reser sej upp med världens leende och sätter igång och fjantar sej med trallande på hans vis och dansar(ni vet hur dom gör då va?) Då kan man inte tycka att det är för tidig morgon:)
Vi steg upp och åt frukost. Därefter blöj och klädbyte på Milo och sedan lekte han medans jag dammsög(Helen: Jag dammsuger varje morgon pga av en kraftigt fällande hund).
Halv 8 ville Milo sova igen och numera är han faktiskt väldigt duktig att stoppa i sin säng, han tar napp och snutte och lägger sej till rätta, bökar runt lite och somnar sedan t ex som ovan bild.
När han vaknar ska vi köra hem till mormor och morfars hus och pyssla lite, dom måste ju välkomnas hem:)
Funderade lite på att be Linette passa Milo ett par timmar så jag kunde kört och hittat några kläder till mejsjälv, fast jag vet inte var jag ska hitta något. Tittade lite när jag och Milo var iväg häromdagen men då såg jag inget kul. Vi får se vad jag känner för.
Måste också berätta om service från Linas Skyltfönster(webbshop) jag köpte en sveastar liten pyjamas där, ljusblå med äppelskruttar. Den hade två minihål på ena bakbenet som jag upptäckte först när jag hade använt den en gång, vet inte om vi orsakat dem eller ej, dessutom gick vissa tryckknappar upp lätt och det är ju irriterande. Skrev till henne och förklarade som det var och hon skickar en helt ny utan att hon vill ha tillbaka min som reklamation! Service, eller hur?
Nu ska jag snygga till mej i lugn och ro. Ska vi ha samma trend som i över en vecka nu så sover Milo minst 3 timmar, då hinner man en del...som att sy t ex:)

3 kommentarer:

A-K sa...

Halloj!

Bara hemnma en kort stund mellan skjutsningarna :) Tänkte tipsa om butiken där jag köpte min klänning häromdagen. Vet att butiken finns i Örebro också och tänkte att den kanske fanns i dina trakter också. Gick in och kollade på nätet och tyvärr finns den bara i Uddevalla, Örebro,Stockholm och Eskilstuna :( Jättebra äffar med mycket snygga kläder till bra priser och dessutom rea. Eztrad heter den.

Milo ser ut som Filippa när hon sover :) Ja, det där leendet kan man ju inte motstå... bara att kliva upp!

Underbar service från Lillemor på Linas skyltfönster!

Dags att åka till GBG igen!

Kramar

Anonym sa...

Aha, då förstår jag varför dammsugaren går varm!
Himla schysst att du fick en nya pyjamas. Tänk om alla affärer fattade att det lönar sig att vara generös i sådana lägen. Då kommer man gärna tillbaka som kund.

Helen sa...

Anonym kommentar är då från Helen som slant på tangenterna