lördag, maj 30, 2009

Lugnet har fallit över vårt lilla hus

Vilken kväll! Så varmt och helt vindstilla. Vi har just grillat och suttit och njutit av vår exklusiva kvällsmat på en altan i Annelöv:) Baconhamburgare a la hawaii:) Milo sover sedan kvart över sju och här är så lugnt och skönt, ibland behöver man det också!

Barndopet gick jättebra, ett fint barndop med bra barnvänlig präst. Två av småtöserna sjöng en vacker sång och dom var så duktiga, inget fnitter eller trams som det lätt blir inför publik. Milo sov i sin vagn och än om kyrkomusiken var hög så rörde han inte en fena på hela dopet, otroligt! Han vaknade först när allt var klart och det var vid 14.30, därför däckade han tidigt ikväll.

Vi fick tacobuffé och kaffe med tårta, dom hade även chokladbollar så jag kunde få något till kaffet.

Imorgon ska jag nog köra och köpa ett par clematis och bambu till en berså som Jörgen håller på att bygga.

Fortsatt go kväll på er!

2 kommentarer:

A-K sa...

Vi har en underbar kväll här också... fast ingen barnfri kväll ;) Filippa har ju sovit 2x3 timmar idag så hon är nog vaken ett tag till. Gjorde ett nattningsförsök för en stund sedan och fick i henne ca 100 ml mild havrevälling.

Ja, bassängen var verkligen en hit! Endast 99 kr på Willys. Just det att det gick att blåsa upp botten så att det blev mjukt och skönt att sitta med en lite bebisrumpa gillade jag :)

Ja.. jag lovar att vattna ordentligt!

Jag hörde att de diskuterade svenska pizzabakande tjejer i morgonzoo på Rixfm. De visste om att det fanns en tjej :) Så Linette blir nr två då :)

Kul att barndopet gick bra och att det fanns något gott till dig till kaffet. Blev dom glada för setet?
Och stolen?

Kram

CiliaH sa...

Kan bara gratulera till er tidiga kväll... Matilda somnade halvtio. Skruttfia vad hon joxar i sovandet för tillfället! Vilken tur att man har sin "mammabibel" så man "vet" varför...

Är det färdigdöpt på alla håll och kanter nu tro? :D Kul att det gick bra.

Kram