torsdag, maj 28, 2009

Gnäll, kläng, gnäll och kläng!

Från vänster body+shorts HM(ska få fototryck på sej en dag), Ej sikke lej sommersuite, Molo bubbelgum bodysuite

Min son knäcker snart mej, lite skämt lite allvar. Han är så klängig och ska helst bäras hela tiden. Jag kan sitta på golvet och leka med honom och då ska han helst sitta i mitt knä! Jag är ganska matt just nu ska jag villigt erkänna. Jag köpte t o m en tetra majsvälling för att se om jag kanske kan ge honom det på flaska. Orkade bara inte testa ikväll. PS ni behöver inte tycka synd om mej, bara liite;-)DS

Eftersom det var ett sådant pipande här hemma så tog vi på oss och körde till apoteket, panduro, kicks, HM, Ica Maxi och Funky baby, en rejäl runda alltså:) Jag tog manduca selen och där satt Milo och tittade helt tyst i två timmar! Sedan somnade han och sov vidare i bilen hem. När han sedan vaknade var det samma visa igen till pappa kom hem, då skiner han upp som en sol och vill vara hos honom. Fick en liten paus i alla fall innan markisen skulle upp, den blev jättefin!

Pågadrullen somnade halv 8 och jag har fått sytt klänningen till brorsdottern. Jag orkade inte sitta där mer för jag tappade tålamodet när trådspänningen inte vill som mej, får ta fram instruktionsboken innan jag får spel och slänger ut maskinen genom ett fönster..hihi

Idag fick jag skickat iväg min önskan om ledighet i jan/feb/mars och hoppas jag får den godkänd för vi är inte redo för dagis.

1 kommentar:

A-K sa...

JAG tycker synd om dig! Det tär på krafterna när de små är sådär hela tiden. Men låt inte frustrationen gå ut över den stackars symaskinen ;)
Filippa är go och glad hla dagarna utan när hon ska sova, i förmiddags höll jag ju på i 2½ timme innan hon somnade. Ikväll tog det "bara" 1 timme. Och då lägger jag inte henne förrän hon nästan somnat i min famn... men så fort hon är i sängen är hon klarvaken.
Vilka fina kläder du köpte!

Kram