måndag, april 20, 2009

Potta..hmmm...varför? ;-)

Idag har vi testat sitta på pottan igen. Milo fick den för ett par månader sedan men blev rädd första gången jag satte honom på den så då lät vi den stå i badrummet och så fick han känna och titta på den medans han väntade på mej under mina morgonduschar. Det gick bättre nu men han är skeptisk och vill gärna ställa sej upp. Vi får testa lite då och då så han vänjer sej vid den. Han gjorde inget på pottan men kissade på mej stunden efter på skötbordet! Attans pågadrull:)
Tips: På Ikea köpte jag dessa 4 melaminskålar för 49:-, nyinkommet. Dom är inte så stora och perfekt till Milos efterrätt och t o m middagen. Dom är ju också användbara till så mycket annat. Söta:) och lagom stora att ha med i skötväskan.
Tur jag inte köpte några känsliga växter på Plantagen igår för vi har haft frost inatt. Jag köpte en blåen på stam i rund form och en annan lägre blåen. Dessa planterade jag i stora höga svarta krukor så länge, när vi planerat klart trädgården ska dom få komma ut på friland:)
Minipenséer i lila och orange fick pryda runt två stamträd som stor i ett par jättekrukor. En mindre kruka fick tre penséer som blev över.
Nattrapport: Skitnatt rent ut sagt! Idag SKA jag sova middag för annars håller jag inte till ikväll. Milo har sovit sååå oroligt och vaknade 6 gånger fram till jag gick i säng kl 22.50 och då ammade jag och så fick han sova hos mej, då gick det bättre men han har ändå vaknat massor av gånger hela natten och 06.30 vaknade han för morgon. Det klagar jag inte på men att bli väckt hela natten är påfrestande. Hoppas inte denna 9-månaders perioden ska hålla på hur länge som helst. Jag försökte t o m att hålla honom vaken fler timmar i sträck på em/kväll för att se om det hjälpte med att vara riktigt trött, men nejdå. Men ni ska inte tro att jag ger upp och överlämnar till maken, nejdå, så illa är det inte. Älskar ju mitt bustroll och har överseende med perioden han är i, det är ju övergående.
Idag kl 13.00 ska vi till BVC på 9 mån kontroll och även få träffa vår nya bvc tant, vår förra har gått i pension. Efter det kör vi till mormor en liten stund och sedan hem och sover middag båda två. Nu på förmiddagen är jag inte så trött att jag kan sova. Finns så mycket anant jag vill göra, sitta här t ex:) Jag var förresten duktig och fick lagt in lite på Tradera till försäljning, har visserligen mycket kvar men det får vänta till någon annan vecka. Man kanske ska ta det som söndags uppgift, det är ju också en bra tid att lägga in på söndags kvällen så dom går ut 7 dagar efter vid 22.00. Då sitter många och budar, mitt i veckan på dagen är man ju ute i sooolen:)
Idag har vi sol och helt vindstilla, fast lite kallt. Milo fick sova i sin säng nu i förmiddag för jag orkade inte klä på honom för vagnen.

2 kommentarer:

CiliaH sa...

Så söt där han sitter ju! Här läser vi också böcker på toaletten. Har inte hunnit köpa potta än så jag kör den modellen du berättade om. Lättare än att sitta på huk och hålla i henne också kan vi ju som sagt läsa sagor samtidigt.

Finns det möjlighet att komma och hämta hoppgungan i veckan?

KRAM

A-K sa...

Vad gullig han är där han sitter på pottan! Ja, varför ska man kissa i en potta när man kan kissa i blöjan eller på mamma :)

Skålarna var ju jättefina, jag ska titta efter dem när jag åker till IKEA nästa gång... jag tror att det får bli i veckan. Hade tänkt att stanna till där på hemvägen från Fredriks kalas, men Peter ville ut och springa så jag snabbade mig hem istället.
Det låter som om det blev riktigt snyggt i dina krukor. Vi har också haft frost här i natt. Men något fint väder har vi inte nu, det är molnigt och kallt... brrr.

Usch vilken jobbig natt :( Du gör helt rätt i att sova middag. Det borde jag också göra, jag somnade på sängen på kontoret igår igen :( jag orkade inte ens gå ner för trappan och lägga mig i min egna säng :)

Vad duktig du var som fick tagit tag i Traderaförsäljningen. Det ska jag också göra... jag tar det ikväll och lägger 6 dagar. Jag gillar också när auktionerna går ut på söndag kväll.

Klart att Milo också måste ha en solhatt i jeanstyg :) Och ja... det är Fem myror strumpor Filippa hade på sig igår.
JA! tårtan var suveränt god! och idag är det nystart! Och jag ska också använda Wii:et flitigare!

Hoppas er dag blir riktigt bra!

Kramar