onsdag, april 01, 2009

Idag har vi varit ute på tur:)

Dreggel, snor och nyklippt lugg:)

Dagen började med mysstund i sängen kl 7, visserligen bara 20 min för sedan steg vi upp och duschade, åt frukost, Milo lekte på golvet och jag satte mej vid datorn en stund. Ett par timmar senare var det fm-lur för Milo men den varade inte så länge för han väcktes av hosta och kunde inte somna om igen.
Jag kuttade lite i Milos lugg för den hängde ner i ögonen när den inte låg till sidan, tog bara lite framtill och taggade den så han inte fick tvärlugg.
När vi hade ätit lunch, eller Milo ätit lunch klädde vi oss och körde och handlade present till Milos morfar som fyller 70 år imorgon. Vi har varit med och lagt ihop till en väderstation men ville hitta något till åt honom. Köpte ett "paket" med låneböcker på Bokia, med det menas att han får läsa 60 titlar under 1 års tid för 389 kr, det är nya böcker och mestadels deckare och memoarer vilket passar honom utmärkt. Det är ju roligt att få läsa böcker när dom kommer ut och inte en tid senare om man lånar på bibliotek. Han kan också byta på alla Bokia i landet, smart.
Mitt shoppingförbud sprack;-) En babydjurbok för halva reapriset på ICA Maxi, pris 12,50:-, och ett par POP röd/gula leggings, tillhörande en body som ligger på tillväxt här hemma. Dessa var nersatta till 100 kr och jag hade en presentcheck på 60 kr= 40 kr att betala. Dessa inköp godkändes av chefen;-)(och chefen det är jag)
Nästa anhalt föräldraträff hos Emil och hans mamma. Vi var 5 barn med mammor idag och som alltid trevligt att träffas och prata bebis och annat. En hade påbörjat tillverkningen av bebis nr 2, en annan hade börjat jobba osv. Vi bestämde att vi skulle ha en grilldag lite längre fram med papporna med. sedan skulle vi köra till en barnbutik i Barsebäck som hette Funky Baby(har missat den totalt). Vi skulle också få en visning av Plastisock kläder som en av tjejerna skulle fixa, var väninna med en designer för dessa kläder. Ja med andra ord så hade vi en del att pata om.
Nu ikväll har vi hälsat på Linette och B en sväng(bor granne), ätit middag, badat Milo, smort in en Milo och klockan 19.30 somnade pågen jättetrött. Han har bara sovit två kortare sömnturer på hela dagen. Han vaknar iofs med jämna mellanrum för hans luftrör skapar en irriterande hosta och den vaknar han av och blir ledsen. Han inhalerar två sorter innan sänggåendet + näsdroppar men det hjälper ju inte helt. Har ni förresten sett så fina kinder Milo fått, inte torra och nariga alls längre:) så goa att man vill nussa dem hela tiden...ohh mamsens gosing!
Nu ska jag fixa till present, ska skriva ett litet brev också tänkte jag:)

3 kommentarer:

CiliaH sa...

Men syster har du missat Funky Baby? De har jag i mina favoriter hihi. Det var mig en himla söt liten snorunge på bilden förresten ;)

Kram

Blir inget Me & I på söndag förresten.

A-K sa...

Gissa vem som också var på POP och handlade idag ;) ... trots köpförbud... hmmmmm.

Jag har kollat länge på den röd/vita singoallaklänningen. Tittade t.o.m på den låååångt innan Filippa fanns och förbannade att vi inte lyckades få till en trea. Nu var den nedsatt från 275 kr till 190 och jag kände mig bara "tvungen" att köpa den ;)
En multirandig body för 120 kr och matchande strumpor för 50 kr (allt var på rea... och då tyckte chefen (jag) att det var OK ;) )

Här är det också dreggel och snor idag :( Ingen hosta så jag tror att det är tänder på gång.

Vilken mysig dag ni verkar ha haft!

Vad fin han blev i håret! Och kinderna ser ju superfina ut :)

Nu har vi fixat med passning av Anton och Felicia den 14-15:e.
Vi kommer att övernatta i Malmö. Jag hoppas att vi får möjlighet att ses någon av dagarna.


KRAMAR

Helen sa...

Godmorgon på er.
Han är så söt trots allt snor:-)
Blir de torra fläckarna på kroppen bättre oxå?
En händelserik dag låter det som.
Jag tyckte det var skönt att börja jobba i januari men nu vill jag bara vara hemma. Är så anvundsjuk på maken som får mysa hela dagarna. (även om det är jobbigt ibland)

Idag ska jag vara ledig på e.m för jag ska oxå på mammaträff.

Gick med i POP's klubb och fick givetvis ett presentkort,så jag "måste" nog dit i helgen.

Vad kul om du och A-K får till en träff.