torsdag, april 16, 2009

Help please:)

Tillägg enligt förslag:)










Jag hade tänkt skaffa mej namnband att sätta på kläderna jag syr, mest för skoj skull. Men jag har ju beslutsångest för det finns så många färger/typsnitt/symboler att välja på och jag ska ju hitta mej i allt detta! Har ni något förslag? Här hittar ni sidan jag mixtrat på:




Får jag inte sytt så mycket så kan jag ju använda dom i dagiskläder längre fram.






5 kommentarer:

A-K sa...

Jösses vad svårt att välja....

Band i offwhite med grön text tyckte jag var snyggast. Era namn tycker jag blev finast i typsnitten Maiandra eller Kristen. Symboler fanns det för många att välja mellan ;)

Jag håller med dig om att det kändes som om vi känt varandra i evigheter :) Och Milo och Filippa är verkligen FÖR söta tillsammans på korten :) Och kul med kort från två vinklar :)

Nu sover Filippa , hitills idag har vi varit med Anton hos tandläkaren och storhandlat på Willys. Jag har jobbat lite och när Filippa vaknar ska vi åka till svärföräldrarna och hämta barnens övernattningsväska.

Jag mailar över min adress.

Hoppas att ni har en UNDERBAR dag!

Kramar

L sa...

Mie ? Är det ditt namn?

M sa...

Till Linda. Jag heter Marie men har alltid kallats Mie, det var min farfar som började med det en gång i tiden, du vet stenåldern;-)

L sa...

Aha, då hänger jag me =) min mamma har alltid kallats Pyret och gör det än :)

WWmor sa...

hmm, vad svårt .. men jag gillar bäst den näst sista.. med humlan.. tyckte era namn blev bäst där också!! men jag kan tänka mig att det slutar med lottdragning..!

Vill gärna se vilken du bestämmer dig för till sist..

Ha en toppen helg.. !!