fredag, mars 13, 2009

Sjukling

Fortsättning på dagen.
Milo blev piggare i eftermiddag så han fick snällt följa med på en snabb runda shopping. In på on off för att köpa ett wii fit till mej men dom var slut:( dom visste heller inte när dom fick hem nya. Vidare till Ica Maxi och handla mat..nej ljug..var först inne i centrat för Linette skulle in på Kjell & Co, sedan mathandling och där hade dom ett wii fit så det köpte jag:) Nu hade Milos ork tagit slut och jag lovar att vi gjorde allt i en snabb takt. Sötnosen somnade i bilen och fick sovit en halvtimma.
Ikväll har han varit trött men vi har fått underhålla honom för han kunde inte somna för kvällen halv sju...nu var jag lite ego men jag har inte lust att gå upp vid 5 imorgon bitti! Pappa badade honom och halv åtta sov han gott. Han är inte helt bra än men klart bättre, fick t o m honom att äta lite middag ikväll.
Nu tittar vi på Let´s Dance och äter en bit mörk choklad med pistagebitar till kaffet, gott:)

En något hängig son som vaknat ofta inatt av magont. Jag har fått upp och amma och byta blöja ett antal gånger i natt. Vid 06.15 gick vi upp för Milo kunde inte somna om igen. Vi har ätit frukost men Milo hade ingen aptit så det blev bara några skedar gröt, han har ju visserligen ammats flera gånger så det kan vara därför, fast han var inte så hungrig igår heller. 07.30 var orken slut och han sover gott nu. Vad är nu bäst när han bajsar så ofta, amma eller fast föda? Väska är ju viktigt det vet jag. Vi skulle ju ut och handla idag men jag får nog vänta till Jörgen kommer hem och köra själv. Hoppas det rättar till sej snabbt igen.

Detta foto tog jag igår när han var nyväckt och vi skulle köra iväg med Linette, tyckte bara han var så söt så jag ville lägga in det här! Pop mössan är lite stor så vi fick vika kanten men det gick bra det också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättegulligt! Jag tror att det är bäst att amma om han är dålig i magen. Svarar från mobilen. Kramar A-K

Anonym sa...

Åh, det här popmönstret är så fint. Jag köpte ju en overall i det på rean förra sommaren. Strl 74som vi fortfarande har. Nu har ju pop återkallat dom (luvproblem) så det braiga är ju att jag får tillbaka pengar motsv ordinarie pris.