lördag, mars 14, 2009

Falsklarm?

Inatt kl 3 blev jag livrädd! Vaknade hastigt av Milos andningslarm. Jag for ur sängen och skakade häftigt i Milo och fick stängt av larmet. Han gnydde bara till och jag fick ta upp honom för jag var totalt förstörd av rädsla. Jag gick ut från sovrummet och ammade men han var trött som en gnu och sov lugnt vidare, han märkte nog inte ens att jag hade ryckt i honom för hans puls var normal. Min puls var inte normal så jag fick sitta i soffan en bra stund med honom, ledsen var jag också, maken vaknade inte av detta och just då orkade jag faktiskt inte prata med honom ens, lustigt men jag ville bara ha Milo tätt intill. När jag har fått tänka över det hela så tror jag han låg utanför plattorna för han låg på sidan längs med långsidan på sängen. Han sov väldigt hårt för annars hade han blivit livrädd av mitt skakande.
I början av veckan hade jag funderingar på om jag skulle sälja larmet för han är ju snart 8 månader men nu struntar jag i det för kan jag få varningssignaler oavsett om det är falsklarm eller vad det är så vill jag hellre ha det, nu hade jag iaf inte kunnat sova utan larmet!
Läs detta: Hela stycket, det är läsvärt, http://www.annawahlgren.com/index.php/view/svenska/sunda-fornuftet-skall-segra

När jag berättade det för Jörgen kl 6 i morse (Milo vaknade då) så sa han - Ähh du har drömt för jag har inte hört det! Jag blev både förbannad och ledsen samtidigt och är det fortfarnade, men det kan J inte förstå..karlar! För en stund sedan kom han och sa att Milo måste legat utanför plattan men jag har inte lust att prata med honom än, då blir jag bara gråtig igen.

Jag har inget roligt att berätta just nu men det händer säkert något under dagen. Kram alla och ta hand om varandra!

3 kommentarer:

A-K sa...

Åhh...jag ryser när jag läser det du skriver...Jag förstår precis din rädsla och panik och att du är arg på Jörgen,både för att han inte vaknade och för att han inte förstår att du blev rädd. Stor KRAM till dig!

Nu har vi ätit frukost och ska snart bege oss in till stan!
Sköt om er och ha en bra dag!

Kramar

Anonym sa...

Fy vad hemskt! Förstår dig helt och fullt. Tur att det bara var falsklarm, och vi som gick och pratade om detta häromdagen! Usch och fy.

Kram på er!

WWmor sa...

Puuhh, förstår att du blev skräckslagen!! inte kul att vakna så på natten..!! Tur dock att det bara var falsklarm, men det vet man ju inte där mitt i kolsvarta mörkret... !!

åååh, jag vill också ha wii fitness.. är det bra tycker du??

Kram vännen!!!