måndag, mars 30, 2009

Sandlåda

Så här ska sandlådan se ut som Jörgen håller på att bygga. Bänkarna kan fällas över så man slipper få en katt toalett. Vi ska också ha sjösand i för den är inte lika smutsig som vanlig grus, makens önskan. Det kommer säkert bli kanonbra!

Vill ni höra om nattens sömn:-)? Vi har sovit 2-3 timmars pass, tro det eller ej! och Milo sov till 09.10 nu på morgonen. Han ville iofs inte somna igår kväll så jag fick sjala honom vid 21.30 och då somnade han. Amma har jag gjort två gånger men det måste han ha för han vill inte äta dagtid. Nu i morse fick jag lurat i honom en ½ portion havregröt och 3 tsk fruktpuré. Luret bestod i två stearinljus som jag blåste på och då stannade ju världen upp och han gapade utan att märka det när skeden kom;-D jag är bara såå smart..hihi.
Jag provade också att väga först mej och sedan oss båda och då har ham gått ner strax över 900 gr, inte så bra men han är ju inte mager och jag får ju i honom bröstmjölk och lite fast, det ska nog vända snart.
Just nu kör han gåstol och LER! nu är han go:) Ha skulle jag inte skrivit för innan jag var klar så var det tjurigt igen....ungar:)

Idag får vi hålla oss på hemmaplan för det kommer en glasfirma och byter framruta på vår stora bil. Den hade en lång spricka efter att ha stått parkerad inne i stan ett par timmar, vet inte vad som hänt men bytas måste den. Går på försäkringen men vi får betala 35% av kostnaden minst 1000kr. Ingen aning om vad det kommer gå på men sådant är tråkiga utgifter.

Läkaren ringde också i morse och var nöjd med utvecklingen och vi skulle bara fortsätta medicinera och fick vi bakslag så skulle vi komma in med honom. Men bakslag ska vi minsann inte ha!

1 kommentar:

A-K sa...

Först när jag såg sandlådan tänkte jag... hjälp, har de redan fårr så fint i trädgården ;) Jättefin sandlåda! Perfekt med locket att fälla över.

Klart att vi vill höra om nattens sömn!! Smart att förvilla honom med ljusen. Jag brukar blåsa Filippa lite lätt i håret, då öppnar hon munnen :)

Men så bra att de kommer hem och byter glasrutan på bilen! Det har jag aldrig varit med om. Och visst är sådana utgifter tråkiga! Nu har vi ju det så bra att vi har två leasingbilar så vi slipper dessa kostnader privat.

Skönt att läkaren är nöjd med utvecklingen! Nä,nä... inga bakslag!

Ha en BRA hemmadag!

Kramar