lördag, mars 21, 2009

Nytt byxförsök



Jag får inte rätt på dessa förbenade muddbyxor, blir dom inte för smala så blir dom för stora och muddarna blir inte heller som jag vill:( Nu har jag gjort ett nytt försök med att ändra ett mönster men det ser inte ut att bli bra det heller, får prova dem när Milo vaknar, har sovit i 2½ timma nu. Kan vara att benen är ok men grenen är nog för lång men isf börjar jag närma mej hur jag vill ha det:)

Nu tog jag färgerna jag minst gillar för att spara på mina tyger, det är minsann inte billigt med velour och mudd. frågan är om det ens lönar sej att sy men jag tycker att det är roligt att försöka och någon hobby ska jag ju ha.

Provade och utvärderingen lyder: Kapa ca 4 cm i livet + gör dem lite smalare i midjan. Förlänga benen 3 cm. Muddarna blev bra denna gången så nu har jag ett bra mått på dem. Ska heller inte sy för jobbiga applikationer för det är svårt att få sömmen jämn och snygg i hörn/rundningar. Slutvärdering! Börjar bli trött på muddbyxor nu:)

1 kommentar:

A-K sa...

Jösses vad du är produktiv!
De ser väldigt snygga ut!

Lustigt när du skrev om Milos natt. Det var nästan likadant här, bortsett från nappen då ;)
Filippa somnade 20.30, vaknade 03.18 och ammades, vaknade igen kl 05.58 och ammades igen. Hon var pigg och ville nog helst gå upp, vi låg och myste en stund och somnade sedan om båda två och vaknade kl 9 :) Så idag känner jag mig riktigt utvilad!

Nog var det allt jag som somnade före tjejligan :) Vid midnatt la jag mig tillrätta i soffan, bara för att vila en stund ;) och somnade givetvis! Peter somnade i den andra soffan, jag vaknade vid 2-tiden och kollade till alla som sov.

Hoppas att er dag blir underbar!

Kramis