onsdag, mars 25, 2009

Ny dag, nya tag!

Kletplutt! Tjohej vad vi kladdar:) Det är ganska mycket kräm som går åt till min lille tjockis. han är duktig och ligger still nästan hela tiden, vi sätter på hans cd-spelare med barnmusik och sjunger och smörjer så går det som en dans. Men fy vad dyrt med dessa produkter, 700 kr kostade det, visserligen med astmamedicinen men ändå, jag tror vi är uppe i högkostnadsskyddet snart för Minidermen som vi fått sedan tidigare kostade ju också en del, minns inte hur högt man ska upp i apotekets tak för att få reducerat kostnaderna.

Vi får vara hemma idag för Milo har feber och har svårt med andningen. Det är ju en vacker dag ute med sol och vindstilla men jag vet inte om jag kan gå ut med honom som han är nu.

Natten har väl varit si och så men jag gick i säng kl 20.00 igår för att få lite sömn, var faktiskt ganska ur gängorna så det var lika bra att knoppa in tidigt. Jag har sovit ihop med en het kamin inatt så frusit har vi inte!

Glömde ju berätta att Milo fick framtand nr 2 igår, nu har han 4 tänder. Mammas plutt! Lite suddig bild men ni ser den va?Såld på Nova Star jeans? Ja! När jag och Cilia var i Hbg så hade dom dessa Nova Star harem jeans hemma på Lilla Helsingborg (barnbutik) och dom var så mjuka i jeanstyget, och supersnygga. Jag "råkade" såklart hitta ett par på tradera i Milos storlek som var helt nya och 100 kr billigare än vad dom kostar i affärer. Nova jeans reas aldrig ut vad jag förstått så då passade jag på och tryckte på köp nu knappen. Nu var det ju kanske en lite tråkig belöning för en sjuk liten kille men jag visste att ett paket med leksaker var på väg. Fick avin igår så pappis körde och hämtade dem, där var bl a en vippgubbe och en boll med en annan boll inuti.

4 kommentarer:

A-K sa...

Hej!

Jag har ockå en liten plutt med feber här idag. Tanken var att vi skulle gå till öppna förskolan idag, men vi blir hemma istället. Här skiner också solen idag men det är ganska kallt.

Jag började fundera över hur högkostadsskyddet fungerar när du skrev om det. Eftersom vi aldrig är sjuka eller äter medicin har jag ingen aningen, men jag hittade info här: http://www.apoteket.se/rd/d/673

Vad söt han är med sin lilla framtand :) Filippa har fortfarande inte fått några täner, men jag känner att de är påväg.
Vilken tur att hitta Nova Star-jeans billigare på Tradera. Du kan ju se det som en belöning till dig själv :) Du behöver ju såklart också muntras upp!!

Nu ska här städas :)

Kramar

Anonym sa...

Du e en grym traderian *asg*

Söt han är med sina tänder, hoppas febern släpper snart. Matilda är mer rosslig och snuvig nu än igår... Typiskt :(

WWmor sa...

Där kommer ännu en tand minsann..!! Nu du.. ligger tuttsen snart risigt till.. hihi..!

Snygga snygga jeans.. Har ju härmat dig.. köpt 2par till wiktor och ett par till william, men hans spinkiga ben drunknade i NS jeansen..dock är de en storlek för stora just nu.. Kanske säljer jag dem igen, eller så väntar jag å ser om william får lite kralligare ben snart..
Helt rätt! Man ska slå till när man kan "tjäna" hundra spänn.. inte illa!!

kramis

Anonym sa...

Dom är så gosiga nakna. Försöker massera Leo åtminstone en g/vecka men han ligger ju aldrig still!

Jobbigt med förkyld Milo, man känner sig så hjälplös när man inte kan göra något för dom.
Leo har bara två gaddar i underkäken än så länge.

Hoppas Milo blir bättre snart.
kram från stockholm