tisdag, februari 17, 2009

Tröja och storkok

Här har det lagats babymat i långa banor:) kalvfrikadeller med ricottaost och persilja, rullade i körsbärs storlek och fråga mej inte hur många jag rullade men 500 gr färs hade jag. Sedan kokte jag ett ½ kg högrev och mixade. En gryta med sötpotatis/potatis/palsternacka/purjolök/morot/äpple och nötfärs, där blev 10 små glasburkar middag. Sedan tog orken slut:) Får fortsätta imorgon.
Så fick jag tröjan klar också så nu har vi ett helt set. jag har inte provat det på honom för han sov när jag blev klar. Jag tyckte det blev fint och är stolt över att jag klarade hals och ärmlinningarna för sådana har jag aldrig gjort, lite meckigt men jag kunde:).
Milo har sovit mycket idag med, han har ändrat sovschemat och numera så kör han detta racet:
07.30 vaknar
08.00 gröt
09.45 ammas lite och somnar
11.45 vaknar
12.00 middag
14.30 somnar
17.30 vaknar
1745 gröt
20.00 ammas och somnar för natten
03.30 ammas
Ja så är ungefär våra dagar för tillfället. Helt ok och jag hinner med massor:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Men vilken SUPER-mamma du är!!! Storkok och sy kläder... på samma dag :)
Jätteduktigt att orka rulla så många
kalvfrikadeller!

Kläderna är jag jätteimponerad av! Det är verkligen meckigt att sy halsringning och ärmmuddar.SÅ snyggt tyg! Nu blir jag ju också sugen på att sy... man kanske skulle våga sig på något lätt. Jag har sytt ganska mycket t.ex 2 balklänningar till mig själv. Så kunskapen finns, frågan är bara om orken finns?? Just nu MÅSTE jag få klart boksluten i företagen, förhoppningsvis denna veckan, sedan MÅSTE jag tapetsera klart Felicias rum. Sen ska jag nog se till och sy något fint till Filippa.

Era dagar verkar ju perfekta, jag förstår att du hinner massvis när Milo sover så mycket och såpass långa pass.

Nu ska jag fixa inför morgondagen och sedan är det sängen som gäller!

Kram

Anonym sa...

Uj uj uj! Vilka fina kläder du sytt! Du kanske ska bli bebiskläddesigner(?) istället. Du verkar ha en skapande ådra ju. Själv kom jag på igår att jag lägger ner mitt scrapbookande. Jag har inte tålamod till sånt pyssel :D Bebismat ska jag dock ge mig på sen när det är dags för det;)