fredag, februari 27, 2009

Hemmadag

Hallå Nettan! Kommer du och leker med mej snart? Milo visar stort intresse för fjärrkontroller och telefoner så nu har vi letat fram ett gammalt ök:) som får vara med i leklådan. Hur spännande kan en telefon vara? Jo jääätteeespännande!
Här kommer en en annan bild som visar Milos intresse för djuren i huset, här är det katten Tara som han önskar få dra i, han drog t o m i filten för att komma åt henne.
Igårt träffade vi A och Svante på en fika, eller det blev två fikor. Alltid roligt att träffas och Svante är snart ikapp Milo med olika färdigheter än om han är 2 månader yngre.
Idag ska vi bara var hemma hela dagen. Det har varit en hel del hela veckan så nu ska vi bara gå och dra i myskläder hela dagen. Milo sov till halv 8 i morse och det var nog en hel vecka sedan sist så det kändes jättebra, han gick i säng halv 8 igår så det var 12 timmar förutom en amning halv 5 i morse, sådana nätter gillar jag:)
Igår ringde min närmsta arbetskollega och pratade en lång stund med mej:) mycket att avhandla. Det hade hänt en hel del på jobb och jag kunde förstå att jag var efterlängtad, alltid roligt att höra! Nu ska jag ju inte börja jobba på ett tag än men ibland saknar jag det lite. Man lever ju i en speciell bubbla här hemma som jag visserligen älskar över allt annat men för det kan man sakna sitt "vanliga" liv. Men om man ser hur fort dessa sju månader gått så hinner man ju knappt blinka innan det är dags att börja igen.
Ev. ska vi köra och lämna en sadel till Flyinge idag. Det finns en intressent så sadeln ska in hos sadelmakarn och ses över och sedan förmedlar dom den vidare. 2000 kr ska dom ha för detta men det kan vara värt vartenda öre för sadeln är en dyring och vi får 22 000:- för den. Dom pengarna går nog vidare till anläggning av plattor som ska läggas nu i vår, staket och plank ska också upp och en hel del växter, så är det att köpa nytt hus. Ska också ringa Anticimex idag för vi har fått in myror i diskmaskinen! Hur i hela friden det nu går till för den är helt stängd men på morgonen är där ca 20-30 myror, äckliga kryp och dom får sej en omgång med ett diskprogram med en gång när jag vaknar!!
Vill också skriva här att det är väldigt fina jeans-pluttar jag fått se på bild, jätteroligt! Vi ska kanske prova fler utmaningar men då får ni komma med något kul:-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Isch myror! Nu?! Var i hela friden kommer de ifrån tro... Hoppas ni får bukt med de otäckingarna. Att de inte förstår att de ska hålla sig ute!
Vilken fin tröja med prickar Milo har när han jagar Tara. Kanske tur att det var filten och inte svansen han fick tag på;)