måndag, februari 16, 2009

Milo på vift!

Fyller på med mer av dagens händelser. Milo sover middag nu och jag har varit flitig som en myra idag. Sådant som jag tycker är roligt, att få ändra lite i rummen, inte möbler men smått och gott. Skulle ju bytt gardiner i sovrummet häromdagen men då gjorde jag annat istället. Nu har jag bytt och satt in andra lampor i fönstren, nya krukor från Ikea, bäddat rent i alla tre sängar och putsat fönster. Nöjd och det blev nästan vårligt i sovrummet.
Tvättstugan är också fixad, ska nog bara byta gardiner där med.



Traderat hem en Looma Ringo i färgen blåsippa. Mitt pris 205:-, nypris 760:-. Bäst jag skriver det:) Den skulle vara som ny. Jag har provat denna typen hos min sjalguru Jenny på www.varanara.se och den är stadig och bra. Det är lättare att ta på sej en sådan när man ska bära en kort stund här hemma eller om man ska iväg och handla. Långsjalen kan jag inte ta när jag kör och handlar för det är 5,4 m tyg som ska svepas om och det är inte så roligt på smutsiga golv eller marken.

Mobiltfn-blogg därav kvaliteten på bild. Milo förflyttar sej snabbt nu. Idag puttade han sej baklänges till han hamnade vid tv-bänken och där var saker som nog såg spännande ut. Mammas glasskål kunde man ju få leka med, eller lampan? Jag lär få möblera om på lite saker när det finns en son i högre nivå:)

Idag ska vi vara hemma och småpyssla lite. Göra vid i tvättstugan som jag tycker blev jättebra! Vi ska bara köpa en del till som var tillfälligt slut, känner ni igen det? Det är ebordsskiva i plåt som jag bl a ska ha som sybord, perfekt.

Sovinfo: Milo sover bra igen men är inte helt fri från snuva och hosta än, men det stör honom inte lika mycket.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han är så söt i igelkottbyxorna ju! Kameran är på väg hem nu förresten så snart slipper du fota med mobilen:D

A-K sa...

Godmorgon!

Vad duktig du varit! Ser fram emot att få se kort på tvättstugan :)

Tänk snart måste vi börja plocka undan saker när de små börjar resa sig upp. Igår fick vi upp grinden för trappan, det känns skönt att den är på plats.

Nu somnar snart Filippa och då ska jag jobba i några timmar.

Ha en underbar dag!

KRAMAR