fredag, november 14, 2008

Galet men mer shopping presenteras:)



Detta skriver jag senare på kvällen när Milo sover för nu ska hans julklapp visas. Vi har kikat på en hoppgunga till honom men av en händelse hittade jag en Fischer Price hoppgunga på ställning på Blocket och den har jag köpt. Det är ju svårt med julklappar och i år ska jag börja i tid för annars får jag nog stress. Jag har köpt en julklapp till barnbarnet och två till Milo.



Jag har också beställt en specialsydd mössa till honom som jag inte kunde motstå, se länk ovan. Den kommer passa kanon till hans nya overall. Det blir knoppmössa med knäppning under hakan en i brun velour med gröna sömmar och grön knopp och hennes sagotyg som foder. Visar den när den är klar.


Nu tycker ni säkert att jag är galen men jag har köpt två Ubang bodysuites, mina absoluta favoritkläder till Milo!!! Superkvalitet som inte tappar färg eller form och älskar deras tema med tittut-ögonen. Jag köpte en olivgrön i strl 6 månader och en klarblå som passar honom nu (bilden gör dem inte någon rättvisa för dom är myyycket finare i verkligheten). Han har byxor och tröja i klargrönt sedan tidigare, en röd body har han också men den är i minsta laget nu. Snacka om att snöa in på något! Slå på mej om jag är nuts:)
Nu ska jag inte shoppa mer (tror jag)på ett tag, har däremot en hel del att sälja som är för smått. Får väl ta tag i det en dag.
Idag har Milo och jag haft en hemmadag för vi har haft fullt schema hela veckan och imorgon ska vi åka till farmor i Danmark. Milo har varit lite småslö idag, nästan så man skulle kunna tro att han har någon infektion på gång. Han har sovit i sjalen i två omgångar och mest legat med huvudet tätt till mej, ni vet mysposition.
Våra badrumsmöbler är på plats nu och det blev jättefint, 2 skåp med mörkgrå lådfronter och vask med två lådor under vasken.
Nu är det snart nattidags så vi är utsövda inför Danmarksturen imorgon.

Inga kommentarer: