fredag, november 07, 2008

Fullspäckad dag!

Idag har vi haft schemadag:) Jag och Milo vaknade strax efter 8 i morse, låg i sängen och mös i en kvart sedan fick Milo lite mat. Jag hoppade i duschen och Milo underhöll sej själv i badrummet under tiden. När jag var klar var han trött och sov en stund, under tiden hann jag snacka med Josefin en stund(väninna) och göra vid mej. Sedan fick jag ge Milo lite mer mat för han skulle klara sej när vi var och hälsade på lilla barnbarnet på BB. När jag hade klätt Milo och skulle gå ut i bilen så skiftade han i lätt rosigt ansikte...blöjbyte......:)
Den lilla tösenbiten var bara så liten och näpen och sååå söt! Är så stolt över hela lilla familjen!
Milo såg så stor ut helt plötsligt men det varade bara när vi var där:)
När vi hade besökt dem körde vi till min syster (som ska ha bebis om ca 2 veckor) Vi..eller jag fick scones som var så goda. Tack syster för en go dag ihop!
Milo sov nog bara max en kvart på hela dagen så när vi kom hem var han helt slut och somnade som en stock, när han vaknade var han sur och inte alls på humör. Mutade med bröst och det gick han med på och sedan fick han bada så mådde han bättre igen. Han mår bäst när vi håller oss till rutinerna märker man.
Vi hade tur för pappa körde och handlade mat och annat som behövdes så Milo slapp åka iväg igen för det hade han nog inte uppskattat.

Inatt är sista natten i Leandervaggan för honom för imorgong ska vi köra och hänga upp den hos lilla barnbarnet(har inte fått något namn än) Hon ska få låna den. Milo börjar ändå bli lite för lång för den och nu hoppas vi han gillar spjälsängen som vi ställer sidan om min säng. återkommer efter helgen med vad han gillade det.

Nej nu är det läggdags för oss här, nattinatti!

Inga kommentarer: