måndag, november 17, 2008

Flashback


Saknar ni tiden som gravid? Jag gör inte det men när jag fick ett foto av min mamma så fick jag en varm känsla i kroppen, tänk den längtan och undran över vad det var man hade i magen. Än om jag hade en jobbig graviditet så var det ändå underbart! Bilden jag fick av mamma har jag klippt lite i för jag ville bara visa min mage i ca v 30(kan ni då tänka er hur jag såg ut i v 40!?)


Ja du lille Milo, tänk att du legat där inne i mammas mage:)

Min ena lillasyster ska ju ha bebis om ca 1 vecka och snart far säkert samma tankar genom hennes huvud, eller hur C?

Dagen började med att jag och Milo vaknade 09.35! Vi får nog ta oss i kragen, eller jag iaf, vi kan inte sova så länge om dagarna. Jag gick ju i säng vid 22.00 igår så det är ju nästan 12 timmars sömn med avbrott för 20 minuters amning vid 06.15.

Idag har vi varit hemma hos mormor och morfar en sväng. Mormor bakade bröd så vi fick ett med oss hem och det blev kaffe och ljummet bröd när pappa kom hem från jobb.

Annars har vi inte gjort så mycket annat idag men dagen går ju så fort ändå! Vill inte att dagarna ska gå så fort, får panik vid tanken att jag ska börja jobba om ett år, vill inte vara ifrån Milo en sekund, fast jag tänker kanske annorlunda när han blir större.

1 kommentar:

WWmor sa...

hej hej.. ÅÅÅÅ vilken härlig mage du hade.. men visst... stor var du!!
*räcker upp handen* jag saknar faktiskt tiden som gravid.. jag måste erkänna att jag när jag idag ser gravida blir lite ledsen, att jag aldrig mer kommer få gå med bebis i magen, känna de små rörelserna i början.. de där som man liksom inte vet om det verkligen ÄR bebis eller bara gaser..hihi.. och sen, när man inte längre tar miste.. det är BEBIS därinne som sparkar.. å när det syns utanpå.. lilla foten, eller armbågen.. iiihh, guud vad mysigt.. !!

Sen är det ju ett annat kapitel med halsbrännan, foglossningen, dåliga flåset mm.. men det bleknar ju ändå när man såhär i efterhand tänker på graviditeten..

Kramis/willesmor (wwmor)