onsdag, oktober 29, 2008

Sjalbarn och äppelmos


Vi tränar för glatta livet på att knyta vävd sjal. Milo är ju buren mycket i en Sino trikåsjal som är helt underbar. Han kan t o m tystna när han ser mej ta på den! Vi har precis investerat i en vävd Easycare sjal, en härlig blodröd färg. Den fick sej en tur i tvättmaskinen och nu har vi då påbörjat eldprovet:) att knyta vävd sjal! Visst har det kommit ett par svordomar över mina läppar men det går bättre och bättre och jag ger mej inte. Igår kväll fick jag till knytningen såpass att jag gick med den 1 timma och Milo somnade gott ovetandes att det inte var perfekt knytning, fast jag antar att han satt tillräckligt bra för annars hade han nog inte somnat.


Jag får skriva mer ikväll för nu hör jag en liten som börjar vakna. Jag hann i alla fall betala räkningar och lite annat smått och gott.


Nu är det sen eftermiddag och Milo sover en stund. Vi har varit hos mormor och morfar och fått en stor påse med Ingrid Marie äpplen. Jag hade tänkt göra äppelmos av dem, både till oss och Milo. Jag ska iofs inte börja ge honom mat förrän han är en 5-6 månader eftersom vi har en del allergi i familjen och jag vill göra vad jag kan för att undvika det för Milo. Till äppelmosen igen....jag tänkte koka dem utan tillsatser och frysa in i småportioner, han kan ju ha det på gröt och till efterrätt.

Jag vill gärna laga maten själv till Milo och ska ut på jakt efter en bebismat kokbok, borde finnas, eller hur?


Pappa håller på att slipa på en barnmatstol som är jättefin och nästan ny men såklart vill jag ha den i bok och giftgrönt:) bildbevis kommer nog i veckan. Jag är ju lite tokig i grönt! Vi gjorde förresten vid Milos rum för ett par veckor sedan och det blev så bra med lite färg och wallies, se här!
Detta är den ena väggen och sedan finns det en palm med apa och en elefant och några andra djungeldjur. Fint rum som inte används än:) men det kommer så småningom.






1 kommentar:

A-K sa...

Vad fint Milos rum blev! Det ser ju jätteproffsigt ut!