måndag, maj 09, 2016

Kanske dags att ta ett ryck igen:-)

Hej vänner!

Sitter sällan vid datorn numera men just nu är det tyst och stilla i huset och jag fick en stund över, inte så värst ofta det händer!

Det är 1½ år sedan jag gjorde ett inlägg här :-o Mycket har hänt men ändå inte!
Milo börjar bli stora grabben nu, går snart ut 1.a klass och ska byta skola, dock står vi inför två val och vi är inte helt klara med detta val än. Mest troligt ska vi åka och besöka en av skolorna i nästa vecka och se om den faller Milo i smaken, väljer han denna så kan det vara att han även väljer att bryta sig ur klassen han går i idag, dock kommer byns barn få börja här den dagen dom ska börja i 7.de klass. Vi bor ju i en liten byhåla med en mycket liten skola som dom bara går i under nollan och ettan, sedan slussas dom till grannbyn för 2.e-6.e klass. Nackdelen med att bo lite utanför. 2017 ska vår skola stängas ner och samarbetet med grannbyn upphör och då kommer alla barn erbjudas skolgång i den skola som vi skulle vilja flytta Milo till redan nu...det blev mycket och lite rörigt men jag återkommer till valet längre fram:-)

Milos vardag rullar på med skola och fritids och oftast lek med kompisar efter fritids, tre kompisar ser vi ofta här och det är oftast här dom är men det beror nog mest på Milo för han är en riktig hemmakille. Tjejerna står på led och frågar chans i tid och otid, rätt som det är kan man höra ute vid tomtgränsen, - Milo, jag älskar dig! eller liknande och frågar jag honom vad tjejen sa så får jag till svar att dom är sådana, dom tycker att han är snygg och jagar alltid honom. Ujujuj, trodde det var tjejerna man skulle hålla öga med ;-)

I övrigt har det inte hänt så mycket i vår vardag förutom att ena sonen ska gifta sig med sin Natta i sommar och dottern väntar barn nr 3 till december, roligt och spännande.

Själv har jag ändrat livsstil och tappar i vikt sakta med säkert och det känns verkligen bra, jag vill påstå att vändningen var när jag började på Yoga, det gör verkligen mycket med min kropp och knopp. Maken har också tappat i vikt på min bekostnad känns det som iaf:-)

Framtida planer här i sommar blir en tripp till våra vänner i Stenugnsund och där kommer även vänner från Stockholm stråla samman, vi längtar verkligen!

Helgen innan Milo fyller 8 år ska vi till Göteborg och roa oss på olika ställen och när vi kör hem ska vi hämta hem en ny familjemedlem, en katt av rasen Scottish Fold. En blå lite tjej som i dagsläget kallas för Nessie, hon är bara tre veckor, ska visa er en bild snart.

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Halloj. Du, har inte gått in här på evigheter, eftersom du ju inte skrivit något på länge. Men nu på lunchen surfade jag runt lite och tänkte ta bort en del favoritlänkar. Och se, en uppdatering:-)
Kul. Frågar Leo ibland om någon tjej gillar honom eller han gillar någon tjej, men nej nej.
Kram