lördag, oktober 13, 2012

Shoppingdag

Efter vår jobbiga natt med krupp så behövde man piggas upp, vädret var också galet trist i förmiddags så där var en aspekt till.

Jörgen ville vara hemma och måla Milos skrivbord och jag shoppa med min mamma, Milo ville vara hemma hos pappa och shoppa;-) Det slutade med att han målade på sitt arbetsbord i garaget och sedan följde med mej. Vi började med Borgeby skoaffär för mamma skulle hitta ett par höstskor, jag skulle inte ha något och definitivt inte Milo, han har. Jag hittade däremot ett par supersköna Gabor boots som jag till slut köpte, ni vet när något man fastnar för inte vill släppa, då är det lika bra att köpa.
Kommer passa fint till min vinterjacka.
Hade tänk köpa ny jacka i år men jag tror jag behåller den jag har.
 
När vi varit i skoaffären gick vi in till Borgeby kryddbod Det är en upplevelse i sig, så många kryddor och annat roligt. Köpte lite blandande kryddor, strössel och två marmelader.
 
Nästa anhalt blev mat på Ica Maxi, nu var Milo trött och "jobbig" så det gällde att bli klar snabbt så vi kunde köra hem. Vi köpte en pärontårta med oss till Besim som fyller år idag. Dom kom ju hem tidigt i morse från sin resa och då tyckte vi att det var bra att underlätta för dem:)
Linette påminde också mej om att jag skulle passa Sam och Theo över natten för dom var bortbjudna...hade jag visst glömt;-) Mysigt för oss eftersom det är längesedan vi såg dem.
 

Milo fick ett par muddjeans av Linette och Besim, jättefina!

Lånad bild av en tjej jag köpt en ny Molo overall av:) Bra kap, har kostat 2300 kr och jag köpte den för 1000 kr. Vi har ju en overall men förra året använder två och då kör vi på det i år med:) Hoppas bara den passar, strl 104 men Molo brukar vara ganska stora.
 
 
Alla barnen sover i huset och jag ska också i säng nu, lär väl få sova sisådär för båda Sam och Milo har otäck hosta. Måste bara få berätta om Sams lilla personlighet, han har ett stort leende konstant, man behöver bara titta på honom:) Goa unge!


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Härligt med shoppingdag!
Skorna var jättefina och kommer att passa perfekt till din jacka :-)
Vad mysigt med små nattgäster. Hoppas att du får lite sömn trots hostiga barn.
Vilket fynd med overallen, håller tummarna för att den kommer att passa.

KRAMAR

Helen sa...

Härligt med huset fullt. Jättefina skor och skönt att Milo är bättre, även om en shoppingtur tar på krafterna. Jag stod och fingrade på ett par grå stövletter men avstod - tillsvidare i alla
fall:-). Har faktiskt köpt flera par nu i höst.

Tidpunkt för resa, gud så korkad jag var när jag skrev på fb om tidpunkter. Att maken skulle iväg sista helgen imars. Jag tänkte liksom att då måste jag vara hemma och ha Leo!!! Men Leo ska ju med, herregud vad spånig man är ibland!

Njut av söndagen

kram