lördag, juni 23, 2012

Midsommarhelgen

Vi hade en trevlig midsommarafton hemma hos Linette och Besim. Ungefär kl 18.00 visade solen sej efter en heldag med massor av regn. Vi åt maten inomhus med jordgubbarna åt vi i paveljongen och därute satt vi till halv 12 på natten. Alla barnen sov, Milo och Sam i sina vagnar och Theo i sängen. Vi satt och pratade och hade en lugn fest, grannarna däremot hade desto mer ös och vi tyckte det var ganska mysigt att sitta och lyssna på dem när dom sjöng kareoke och spelade gitarr med sång till.
Vi klädde även en midsommarstång men det var inga barn som var roade inte, dom ville inte ens dansa! :-o
 Milo skojar med mej och gömmer sej bakom och sedan springer han snnabbt iväg och skrattar kiknande:)


MIDSOMMARDAGEN

Vädret var bra när vi vaknade och eftersom vi hade pratat om att åka till Malmö Folkets park så passade det perfekt!
Det är ett mysigt ställe för barnen men stor lekplats, två olika badställen med grunt vatten och ett tivoli som passar barnen ypperligt! Sedan är där ett terrarium(inget besök av oss för Milo tycker inte om det) men en Minibondgård passade honom bättre.
 Veteranbilar
 Detta är en morfargris enligt Milo
 Fina mjuka kaniner, precis en sådan som jag hade när jag var tonåring, Bullen hette min.
 Milo favorit, ett svart virvelmarsvin
 Han vågade även klappa dem, stora framsteg för vår lilla försiktiga kille.
 Spindelnät att klättra i på lekplatsen
 Radiobilar, vilken LYCKA! Detta är Milo superduktig på, att styra och hålla koll på andra, tror att det är pappas gener:-) Han åkte ett par gånger.
Köra lastbil är också roligt.

Milo är jättenöjd och tyckte att vi hade det mysigt.


Upptäckte igår att min fot var smutssvart på ett par olika ställen, första tanken var om några skro färgat av sej men det gick inte bort. Kom på att det är ju sviter efter min muskelbristning, ser ut som blåmärken runt vristen och upp en bit bak på benet, inte så vackert inte. Snubblade till lite innan idag och då högg det till i vaden så jag är väldigt känslig för påfrestningar. Gäller att ta det lugnt ett tag till.

Nu ska vi snart grilla på altanen och sätta oss ocj njuta den friska luften efter em omgång regn som kom här vid 17-tiden.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Låter som ett perfekt ställe i Malmö. Visst är det härligt när man sitter på avstånd och kan glädja sig åt att andra festar lite mera :-)

Kram från ett mycket stillsamt hus

A-K sa...

Lugn och skön midsommarafton, precis som vi hade :-)
Er dag idag lät ju helt perfekt! Vilket bra ställe!

Ta det lugnt med foten!

KRAM